Nusaybin'de patlama! Yüzbaşı ve 1 asker yaralandı!

Mardin’in Nusaybin ilçesinde teröristlerin tuzakladığı el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu 1’i yüzbaşı, 2 asker yaralandı.

Nusaybin'de patlama! Yüzbaşı ve 1 asker yaralandı!
Nusaybin'de patlama! Yüzbaşı ve 1 asker yaralandı!
GİRİŞ 23.05.2016 18:34 GÜNCELLEME 23.05.2016 19:39
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Nusaybin’de 14 Mart’ta ilan edilen sokağa çıkma yasağı sürüyor. İlçede, Abdulkadir Paşa Mahallesi’ne operasyon düzenleyen güvenlik güçlerinin geçişi sırasında, teröristler tarafından daha önceden tuzaklanan el yapımı patlayıcı infilak ettirildi.

Patlamada, 1’i yüzbaşı, 2 asker yaralandı. Yaralılar, olay yerine çağrılan ambulanslarla İlçe Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak, tedavi altına alındı. Yaralıların hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

İlçede operasyon sürüyor.

YORUMLAR 2
  • erendb 7 yıl önce Şikayet Et
    arkadaş deli olacağım, bu askerimizi polisimizi kurban olarak tuzaklı evleremi yolluyorsunuz??? havadan bombalayıp geçin, bizim aslanlarımız kurbanlık koyunmu??
    Cevapla
  • arif gören 7 yıl önce Şikayet Et
    Güvenlik güçlerimizin kayıpları (şehit ve gazilerimiz) çoğalıyor. Sivil halkı korumak endişesinden kaynaklanan bu durum sona ermeli. Kamışlı'ya çok yakın olan ve teröristlere oradan takviye gelen Nusaybin'de şu anda zaten sivil halk kalmadı. Son bir anons yaparak sivil halkın tümüyle boşalttığından emin olduktan sonra kara ve hava bombardımanı ile orayı yerle bir edelim. Türkiye, daha sonra TOKİ vb. eliyle yeni bir Nusaybin inşa edecek güce sahiptir.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
AB'nin derdi Doğu Akdeniz - Gazete manşetleri
Almanya'dan Türkiye açıklaması: Her zaman kolay olmayan bir ortak