Diyanet'ten açıklama: Yalan ve maksatlı...

Diyanet İşleri BaşkanlığI, Atatürk heykelleriyle ilgili Başkan Mehmet Görmez'e isnat edilen cümleleri yalanladı.

Diyanet'ten açıklama: Yalan ve maksatlı...
Diyanet'ten açıklama: Yalan ve maksatlı...
GİRİŞ 23.05.2016 21:33 GÜNCELLEME 23.05.2016 21:35
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Diyanet İşleri Başkanlığınca, bazı internet siteleri ve sosyal medyada Atatürk heykelleriyle ilgili Başkan Mehmet Görmez'e isnat edilen cümleler yalanlandı.

Başkanlık Basın Müşavirliğinin resmi Twitter hesabından yapılan açıklamada, Başkan Görmez'in 19 Mayıs'ta Atatürk heykelleri ile ilgili söylediği iddia edilen cümlelerin kendisine ait olmadığı ve Görmez'in belirtilen günde konuyla ilgili bir konuşma veya açıklama yapmadığı belirtildi.

Açıklamada, "Birkaç gündür Diyanet İşleri Başkanımıza isnat edilerek, sosyal medyada gündeme getirilen açıklamalar kendisine ait değildir. 19 Mayıs'ta dile getirdiği iddia edilen cümleler yalan ve maksatlı olup, milletimizin bu iftiralara itibar etmeyeceği açıktır." ifadeleri yer aldı.

YORUMLAR 20
  • hasan ali 7 yıl önce Şikayet Et
    Diyanet işleri bir hükümet bürakratı degil anadolu da var olan ehli sünet vel cemaat çizgisinde var olan alimlerin seçmesiyle olmalı siyasi lider bir yerde konuştuğu zaman onun sözleri cuma ya hutbe diye okutulmamalı sen kürsü-yü Muhammedi siyaset mekanı yapmazsın mesheplerle alakalı görüşünü mimberde okutamazsın yarın chp ikdirar olunca onun bürakratıda Atatürk ilke ve inkilablarından bahsederse hiç şaşırmamalı.
    Cevapla
  • yalan mı? 7 yıl önce Şikayet Et
    chp artık iktidar olamaz. çünkü o 25-30 miyonluk aç ve yoksul ülke yok ve millet artık gücü eline aldı.
    Cevapla
  • doğrucu 7 yıl önce Şikayet Et
    Temel atılıyor
    Cevapla
  • dadaş 7 yıl önce Şikayet Et
    pkk chp yandaşları ortalığı karıştırıyorlar
    Cevapla
  • imam 7 yıl önce Şikayet Et
    Hesbunalllah ve ni mel vekil
    Cevapla
  • ilginc 7 yıl önce Şikayet Et
    1. Diyanet bagimsizlasmali 2. Din isleri fetvasina muslumanim diyen herkesin uymasi gerekir 3. Musluman oldugunu kabul etmeyenlere yeni kimlik cikartilip dini islam i aresi kaldirilmali. 4. Diyanet siyasete alet edilmemeli. Tabanda bu dikkat cekiyor. 5. Dunyadaki zulumler ve haksizliklara islam dini adina diyanet baskani konularini guncel tutup dunyanin dikkatini islamin duyarliligi ve guzelligine cekmeli.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Rezalet! 23 Nisan kutlaması adı altında yapılan etkinlik pes dedirtti
Kassam görüntüleri yayınladı, İsrail karıştı! Netanyahu’nun evinin önüne yığıldılar