PKK’da çözülme zirve yaptı

Operasyonların 14 Mart’tan beri yoğun bir şekilde sürdüğü Mardin’in Nusaybin ilçesinde, terör örgütü PKK mensuplarında çözülme başladı.

PKK’da çözülme zirve yaptı
PKK’da çözülme zirve yaptı
GİRİŞ 24.05.2016 19:00 GÜNCELLEME 25.05.2016 10:59
Bu Habere 219 Yorum Yapılmış

Sokağa çıkma yasağının sürdüğü Mardin’in Nusaybin ilçesinde bugün 3 teröristin ardından 22 terörist daha teslim oldu. İlçedeki operasyonlarda köşeye sıkışan teröristlerin birer birer teslim olduğu öğrenildi.

KÖŞEYE SIKIŞAN 25 TERÖRİST TESLİM OLDU

Sokağa çıkma yasağının 14 Mart’tan beri devam ettiği Nusaybin’de terör örgütünde başlayan çözülme sürüyor. İlçede operasyonların yoğunlaştırıldığı Abdulkadir Paşa Mahallesi’nde bugün öğlen saatlerinde bir binada sıkıştırılan teröristlerden 2’si öldürülerek etkisiz hale getirilmiş, 3 terörist de beyaz bayrak sallayarak teslim olmuştu.

Operasyonların yoğun bir şekilde sürdüğü Fırat Mahallesi’nde ise akşam saatlerinde 22 terörist köşeye sıkıştırıldı.



Güvenlik güçleri, teröristlere “teslim ol” çağrısı yaptı. Bunun üzerine önce bir kadın terörist beyaz bayrakla gelerek güvenlik güçlerine teslim olup, can güvenliklerinin sağlanması durumunda diğer teröristlerin de teslim olacağı bilgisini verdi. Güvenlik güçleri de kadın teröriste teslim olacak olanların can güvenliğinin devlet güvencesi altında olduğunu bildirdi. Bunun üzerine diğer teröristlerin yanına giden kadın terörist, beraberindeki 21 terörist ile birlikte teslim oldu. İlçede gün içerisinde teslim olan teröristlerden 6’sının kadın, 19’unun ise erkek olduğu öğrenildi.



YORUMLAR 219
  • erdoğan 7 yıl önce Şikayet Et
    gerizekyalı pkk
    Cevapla
  • Denizci 7 yıl önce Şikayet Et
    Devlete el kalkmaz. Bunlar hainlik yaptı devlete el kaldırdı. Ölüm korkusuyla teslim olmuşlarmış. Teslim olana da silah kalkmaz. Anne ve Babasına Yazık... Allah ıslah eylesin.
    Cevapla
  • Hakan 7 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaşlar biz müslümanız .Müslüman teslim olana kurşun sıkmaz. Sonra onlardan ne farkımız kalır.Lütfen...
    Cevapla
  • gerçekci 7 yıl önce Şikayet Et
    Teröristlere ayrı cezaevi ve ömür boyu hapis şartı getirsinler yada mayın tarlalarına sürün temizlemede kullanabilirsiniz.
    Cevapla
  • Mehmet 7 yıl önce Şikayet Et
    Hayır,yurt dışına çıkma şartı ile serbest bırakılırlar,amaç başka.
    Cevapla
  • Hayy 7 yıl önce Şikayet Et
    Evet kin yuttuk kan kusturacağız, ancak bir teslim olan teröristle 10 tane EYP'yi keşfedip belki 5 askerin polisin canını kurtarabiliriz. Duygularınıza yenik düşmeden, nitelikli düşünerek çözümü bulursunuz. Bunları öldürsen kardeşleri yakınları yine terörist olur. Ön yargıyı yıkın ki terör örgütü de yıkılsın. Savaşarak bile barışı yaşatın ki barışın kıymetini bilsin hainler.
    Cevapla
  • Mehmet 7 yıl önce Şikayet Et
    Hayaller bedava.Hee 1 terörist ile 10 EYP keşfedip ardından mevzi değiştirip 100EYP imha ederek 1000 kişinin hayatını kurtarıp bir de üstüne 10000 törörist öldürülür.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hazar Denizi'nde güvenliği sağlamak için Türkiye ile temasa geçtiler!
İkinci Köksal vakası! CHP'li aday kapıyı DEM Parti'nin suratına çarptı: Şerefsizlere...