Devlet başkanları adeta hayran kaldı

İstanbul'da düzenlenen Dünya İnsani Zirvesi sona ererken, devlet başkanları organizasyona hayran kaldı.

Devlet başkanları adeta hayran kaldı
Devlet başkanları adeta hayran kaldı
GİRİŞ 25.05.2016 11:44 GÜNCELLEME 25.05.2016 11:49

Birleşmiş Milletler tarafından ilk kez düzenlenen Dünya İnsani Zirvesi’nin organizasyonunu Ceo-Event Organizasyon gerçekleştirdi. Türkiye’de çok önemli organizasyonlara imza atan Ceo-Event yakın zamanda 52. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu’nu da başarıyla gerçekleştirmişti. 

Birleşmiş Milletler (BM) tarafından ilk kez düzenlenen Dünya İnsani Zirvesi Türkiye’nin ev sahipliğinde, Arter Reklam Grubu şirketlerinden Ceo Event’in organizasyonu ile İstanbul’da gerçekleşti. Küresel insani yardım sisteminin ele alındığı 2 gün süren zirveye 60’a yakın devlet lideri, 173 ülke, 20.000 katılımcı ve 900 medya mensubu katıldı.

 Zirvede Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la ikili görüşmelerde de bulunan Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri Ban Ki-moon zirvenin finalinde yaptığı konuşmada “Dünya İnsani Zirvesi ile güvenliği ve sürdürülebilir kalkınmayı taahhüt ediyoruz. İlk kez düzenlediğimiz bu zirve için Türkiye Hükümetine ve Türk Halkının misafirperverliğine minnettarım. Dünya İnsani Zirvesi çok detaylı bir şekilde planlandı, böyle bir organizasyon gerçekleştirildiği için çok teşekkür ediyorum.” dedi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Seçime son 2 gün kala Goldman Sachs'tan Türkiye raporu!
Anadolu Alimler Birliğinden seçim açıklaması! İstanbul'a dikkat çekti