25 teröristin teslim olma anı!

Genelkurmay Başkanlığı, dün güvenlik güçlerine teslim olan bölücü terör örgütü PKK mensubu 25 teröristin görüntülerini yayımladı.

GİRİŞ 25.05.2016 12:55 GÜNCELLEME 26.05.2016 00:24
Bu Habere 142 Yorum Yapılmış

Nusaybin'de teröristlerce açılan çukurların kapatılması, kurulan barikatların kaldırılması, tuzaklanan el yapımı patlayıcıların imhası ve kamu düzeninin yeniden tesisi için başlatılan "Atmaca-7 Operasyonu" sürüyor.

Genelkurmay Başkanlığı, operasyon kapsamında dün Abdulkadir Paşa Mahallesi'nde çembere alınmalarının ardından teslim olan 25 PKK'lı teröristin görüntülerini yayımladı.

KADIN TERÖRİST 25 KİŞİYİ İKNA ETTİ

Dün Fırat Mahallesinde kıstırılan 6'sı kadın 25 PKK'lı güvenlik güçlerine teslim oldu. PKK'lıların toplu halde teslim olmaları ile ilgili şimdiye kadar resmi olarak detaylı açıklama yapılmazken, güvenlik kaynakları, önce bir kadın PKK'lının yapılan "Teslim ol" çağrıları üzerine teslim olduğunu ve kendilerine güvence verilmesi durumunda arkadaşlarının da teslim olacağını söylediği öğrenildi.

Görüntülere göre, gruplar halinde teslim olan ve bir hayli bitkin görünen teröristler, önce güvenli bir bölgeye götürülüyor. Burada, aralarında 6 kadının da olduğu teröristlere, Mehmetçik tarafından su, meyve suyu, çikolata ve sandviç verildiği görülüyor.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 142
  • vatansever 7 yıl önce Şikayet Et
    baktılar geberecekler teslim oldular.bir de askerlerimiz elleriyle yiyecek verdiler.teröriste hoşgörülü olunmamalı.görüldüğü yerde öldürülmeli.
    Cevapla
  • Abdullah 7 yıl önce Şikayet Et
    Ne şefkati be kardeşim ben Kürdüm ama bu durumdan dolayı utandım 50 vatan evladını şehid edecekler ve devlet olarak bizde onları cezaevinde besleyeceğiz. Dün aynı şeyi apoya yaptılar terör bu seviye geldi. O gün helikopterde bir asker kendini feda edip onu atsaydı bu duruma gelinmezdi. Devlet devlet olmalı. Çapulcunun seviyesine inersen heybetin azalır. Bulduğunu temizleyecektir. 3 yıl önce çözüm mözüm denmeyecekti. Bugünkü temizliği Uzun adam o zaman başlatacaktı. İçte paralel çeteler dışta dost gördüğümüz düşmanlar. İşimiz çok. Allah bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın.Vesselam
    Cevapla
  • Demir 7 yıl önce Şikayet Et
    Derhal Öldürülmeliler O Kadar Şehit Anası Yavrusu Ne Olacak Yazık Değilmi !! Hainliği Yap Yap Sonra Pişmanım De Çık Bi Daha Yap!! İnsan Değil Bunlar Geberip Gitsinler!!
    Cevapla
  • hakan baykal 7 yıl önce Şikayet Et
    çocuk dediklerin çocuk doğurur
    Cevapla
  • seyirci 7 yıl önce Şikayet Et
    hep çocuk bunlar
    Cevapla
  • hakan baykal 7 yıl önce Şikayet Et
    ne çocuğu be hep hain bunlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Uluslararası Adalet Divanı'ından kritik Gazze kararı!
Changan Lumin Corn Türkiye'ye geliyor! 450 bin liraya sıfır otomobil