Nusaybin'de 42 terörist daha teslim oldu

Mardin'in Nusaybin ilçesinde 42 terörist daha güvenlik güçlerine teslim oldu.

GİRİŞ 26.05.2016 14:18 GÜNCELLEME 26.05.2016 17:30
Bu Habere 114 Yorum Yapılmış

Mardin'in Nusaybin İlçesi'nde güvenlik güçlerinin düzenlediği operasyonlar devam ederken, bugün 10'u kadın 42 PKK'lı güvenlik güçlerine teslim oldu.

Teslim olanlar arasında yaralıların da bulunduğu belirtildi. Önceki gün de 25 terörist teslim olmuştu. 

Mardin'in Nusaybin İlçesi'nde 14 Mart'ta sokağa çıkma yasağının ilan edilmesinin ardından, PKK'nın kazdığı hendeklerin kapatılması, barikatların kaldırılması, bombalı tuzakların temizlenmesi ve teröristlerin etkisiz hale getirilmesi için güvenlik güçlerinin 'Atmaca-1' operasyonları sürüyor. İlçede bugüne kadar 437 PKK'lı etkisiz hale getirirken, 400 barikat kaldırıldı, 35 çukur kapatıldı, 1024 el yapımı patlayıcı imha edildi. 


Nusaybin'de önceki gün 25 PKK'lının teslim olmasının ardından güvenlik güçleri operasyonlarını Fırat ve Yenişehir mahallelerinde yoğunlaştırıldı. Güvenlik güçleriyle çatışmaya giren PKK'lılara sık sık 'teslim olun' çağrıları yapıldı. Çağrılar üzerine Fırat ve Yenişehir mahallelerinde toplam 42 PKK'lı güvenlik güçlerine teslim oldu. 10'u kadın olan bu teröristler arasında yaralıların da bulunduğu belirtildi. Teslim olan PKK'lılarla ilgili çalışmaların sürdüğü kaydedildi.

DÜN DE 25 TERÖRİST TESLİM OLMUŞTU

Mardin'in Nusaybin ilçesinde dün de 25 terörist öldürülmüştü. 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 114
  • Fatih 7 yıl önce Şikayet Et
    Tekrar fırsat bulduklarında bu hayinler yine askere polise kurşun sıkacak, kanı bozuklar ne zamandır halk oldu.
    Cevapla
  • vatandaş 7 yıl önce Şikayet Et
    yorumlara bakıyorumda çogu kandırılmış yazıyor,yok kardeşim oradaki kansızlar geberecegini anladı ve teslim oldular ne ala devlet türkiye şimdi devlet kendi örgütünden çok sahip çıkar bunları bu şekilde teslim aldırtan sisteme lanet olsun hepsinin hakkı gebertilmekdi,şehidlerimizin krmiklerini sızlattınız..
    Cevapla
  • Mustafa 7 yıl önce Şikayet Et
    Bunlarin hic biri dagda egitim almis teroristlerden degil buyuk ihtimal pkk nin yeni taktigi sehirden kacirdiklari veya zorla gidenleri guya teroristler teslim oluyor susu vererek pkk bitiyor maskesiyle ust Kademe ve egitimli orgut mensuplarini kurtarmak korumak
    Cevapla
  • RÜZGAR 7 yıl önce Şikayet Et
    TESLİM OLANLAR ne zamandır, yakıp yıktınız şimdide tamir edin deprem bölgesine çevirdiğiniz il ve ilçeleri...........HADİ sizleri destekliyen haçlı zihniyetinden yardım isteğin, Kardeşi kardeşe düşürenler kahrolsunlar.........
    Cevapla
  • bilal rüzgar 7 yıl önce Şikayet Et
    bölgede deprem olmuş gibi terör ne hale getirmiş insanlarin evini
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ve ASELSAN onu da bitirdi! Oyun değiştirecek müthiş sistem...
Yeni gelişmeyi duyurdular! İsrail ve Hamas'tan beklenmedik ateşkes adımı!