Sağlık Bakanlığı'ndan Diyarbakır açıklaması

Sağlık Bakanlığı, Diyarbakır'da devlet hastanesinde görevli personel tarafından 'PKK'lıların tedavi edildiğine' ilişkin açıklama yaptı.

Sağlık Bakanlığı'ndan Diyarbakır açıklaması
Sağlık Bakanlığı'ndan Diyarbakır açıklaması
GİRİŞ 26.05.2016 19:16 GÜNCELLEME 26.05.2016 19:38
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Bakanlık tarafından, bugün bir gazetenin manşetinde yer alan "Teröristleri Gizlice Tedavi Ettik" başlıklı haberdeki iddialarla ilgili açıklama yapıldı. 

Açıklamada, haberdeki iddiaların Bakanlık Denetim Hizmetleri Başkanlığınca ihbar olarak kabul edilerek müfettiş görevlendirildiği ve soruşturma başlatıldığı belirtildi. Haberde isimleri geçen personel hakkında Diyarbakır Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği tarafından da Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunulduğu ifade edilen açıklamada, soruşturmanın tamamlanmasının ardından kamuoyunun bilgilendirileceği kaydedildi. 

Söz konusu haberde, Selahaddin-i Eyyubi Devlet Hastanesinde görevli bir hemşirenin, bazı sağlık personelinin gözleri kapatılarak hastaneden çıkarıldığı ve aranan bir teröristin tedavisi için Sur'a götürüldüğü, ilaç temin edildiği ve bazı teröristlerin röntgen ve tomografi çekimlerinin kayıt altına alınmadan yapıldığı, ayrıca bir başka çalışanın, bir polis ve uzman çavuşa müdahale edilmediği için şehit olduklarına dair iddialara yer verilmişti.

YORUMLAR 12
  • Mehmet 7 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar da daha önceden biliniyordu. Ama kim nedense hiç bir şey yapmadı. Bunlar bir çok kez haber sitelerinde yazıldı.
    Cevapla
  • Mehmet 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu hastane ile ilgili 5 6 ay önce hastanedeki tv'lerde 24saat pkk nın kanalları açık diye haber yapılmıştı. Bu zamana kadar onlarla ilgili ne yapıldı.
    Cevapla
  • öğrt 7 yıl önce Şikayet Et
    ya öğretmen kılığında milletinçocuğunu dağa gönderenlere ne demeli diyaarbakır dolu
    Cevapla
  • zorro33 7 yıl önce Şikayet Et
    açık açık yazıyorum normal bir tane 657 ye tabi memur yapsaydı zikerlerdi,bu adamlar hala çalışır .dr diye mi.bu saate kadar çözülmüş olması lazım.
    Cevapla
  • ahmet ayhan 7 yıl önce Şikayet Et
    denetim zafiyeti
    Cevapla
  • mehmet 7 yıl önce Şikayet Et
    denetimi yapanlar da onlardan çünkü.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Şoke eden görüntüler: Gazetecileri tekme tokat dövdüler
Denizde de karada da bozguna uğradılar - 25 Nisan 2024 gazete manşetleri