FETÖ'ye ait yerleri ucuza alan kişi tutuklandı

Karabük'te kayyum atanan FETÖ gayrimenkullerini ucuza satın alan kişi tutuklandı.

FETÖ'ye ait yerleri ucuza alan kişi tutuklandı
FETÖ'ye ait yerleri ucuza alan kişi tutuklandı
GİRİŞ 26.05.2016 20:06 GÜNCELLEME 26.05.2016 20:06
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Karabük’te, Fethullahçı Terör Örgütü ve Paralel Devlet Yapılanması soruşturması kapsamında kayyum atanan özel okul, dershane, yurt ve pansiyon bulunan 3 binayı değerinden çok düşük fiyatlara satın aldığı iddiasıyla gözaltına alınan 41 yaşındaki N.Ç. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Karabük Emniyet Müdürlüğü ekipleri, sürdüğü soruşturma kapsamında 2 gün önce kayyum atanan Elmas Eğitim Yayın Ticaret Turizm ve Gıda Sanayi A.Ş'ye ait Safranbolu ilçesi Bostanbükü köyündeki toplam 5 bin 517 metre kare arsa üzerinde bulunan ve içinde özel okul, dershane, yurt ve pansiyon hizmetlerinin verildiği biri prefabrik 3 binanın satıldığını belirledi.

Soruşturmayı derinleştiren ekipler, gerçek değeri 4 milyon 57 bin 928 lira olduğu belirlenen gayrimenkulleri değerinin çok altında satın alan 41 yaşındaki N.Ç'yi gözaltına aldı. Emniyetteki işlemelerinin ardından adliyeye sevk edilen N.Ç., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
 

YORUMLAR 3
  • Asan Selim 7 yıl önce Şikayet Et
    Karabükte dolandırdıkları kurban eti organizasyonlarının hesabını veremezler ki sıra bu binalara gelsin...
    Cevapla
  • Yunus 7 yıl önce Şikayet Et
    Qardašim her şey belli insan kani ile beslenen orgut ve devletler pyd,pkk kurt devleti yaratmak pešinde.19-cu asrde ermeni,20-ci asrde yehudi devleti kurdular şimdi kurt drvleti uçun kollari sivadilar.Inşallah hayinler niyetlerine ulašamazlar
    Cevapla
  • gurbetci 7 yıl önce Şikayet Et
    fetö örgütü şuanda almanyadaki gurbetçileri dolandırmakla meşgul,ne kadar çok para okadar çok cennet,bunların dini imanı para,okullarında yahudiligi ve hristiyanlıgı sevdirmekle meşguller,amacları dinleri birleştirmek plan abd nin planı ve baş aktör abd de
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Para sayma skandalı! Canan Kaftancıoğlu ifadeye çağrıldı! Bomba itiraf: CHP adına...
Beyaz Saray'a Gazze boykotu! Biden'ın davetini reddettiler