Nusaybin'de bir terörist ekibi daha teslim oldu!

Mardin'in Nusaybin ilçesinde 1'i kadın 8 PKK'lı daha teslim oldu. Böylelikle teslim olan PKK'lı sayısı 75'ye çıktı.

Nusaybin'de bir terörist ekibi daha teslim oldu!
Nusaybin'de bir terörist ekibi daha teslim oldu!
GİRİŞ 27.05.2016 10:47 GÜNCELLEME 27.05.2016 22:27
Bu Habere 85 Yorum Yapılmış

Mardin'in Nusaybin ilçesinde 14 Mart'ta uygulanan sokağa çıkma yasağından sonra başlatılan operasyon kapsamında bugün sabah saatlerinde 8 PKK'lının daha güvenlik güçlerinin 'Teslim ol' çağrıları üzerine kendiliğinden teslim oldukları belirtildi.

Mardin Valiliğinden alınan bilgiye göre, Nusaybin ilçesinde asker ve polisin 14 Mart'ta ilan edilen sokağa çıkma yasağından sonra müşterek başlattığı operasyon kapsamında, bugün de 8 PKK'lı terörist, Yenişehir Mahallesi Tunç Caddesi'nde güvenlik güçlerinin 'Teslim ol' çağrılarına uyarak kendiliğinden güvenlik güçlerine teslim oldu. Operasyonun başladığı günden bu yana 75 PKK'lının teslim olduğu belirtildi. 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 85
  • VATANSEVER 7 yıl önce Şikayet Et
    Turk devleti muz cumhuriyeti degildir. tabii teslim alacak sorguluycak ve adaletli davranip üst akli avliycak. bunlar capulcu tetikci. gebertsen ne gebertmesen ne..o sebebden bunlari kendi patronlarina karsi kullanmak. vatana baglamak en dogrusu. adam öldurmekle bu bitmez gencler unutmayin. sonucda orda kandirilmis terorist olmus bu cocuklarda bizim cocugumuz. ama beyinleri donmus kanmis zavalli olmuşlar. TR nin gucunu tüm dünya gorecek.
    Cevapla
  • demir ersoy 7 yıl önce Şikayet Et
    birzamanlar etekle geziyorduk heval şimdi donla ortada kaldık
    Cevapla
  • hakkarili 7 yıl önce Şikayet Et
    allah pkk yi kahretsin dünyanın en iğrenç en vahşi en barbar örgütü kürtlere musallat olmuş.... pkk ve hdp'nin üst düzey kişilerini araştırın çoğusu kürt bile değil...figen yüksekdağ, ertuğrul kürtkçü, murat karasu vb....
    Cevapla
  • sinirli 7 yıl önce Şikayet Et
    sona geldiler teslim oluyorlar. sıkın kafalarına gitsin köpeklerin.
    Cevapla
  • m bozkurt 7 yıl önce Şikayet Et
    Ne saçma bir durum!!! İşin başında teslim olursun, 3 ay önce, ok. Ancak askerime ateş ettikten ve bunca şehit verdikten sonra bu şekilde teslim almak!!! Anlamakta zorlanıyorum...NEDEN ÖLDÜRMEDİNİZ???
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD üniversitelerindeki Gazze protestosu dalga dalga büyüyor! Netanyahu panikledi
Ebu Ubeyde’nin konuşmasının tamamını yayınlıyoruz... Bütün dünyaya duyurdu:Hazırlanıyoruz!