2 bin kişilik JÖH kritik bölgede

Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Galip Mendi, kritik bölgelere 2 bin kişilik Jandarma Özel Harekat (JÖH) timlerinin gönderildiğini söyledi.

2 bin kişilik JÖH kritik bölgede
2 bin kişilik JÖH kritik bölgede
GİRİŞ 28.05.2016 09:14 GÜNCELLEME 28.05.2016 09:16
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Mardin'in Nusaybin ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik devam eden operasyonda, bugüne kadar 482 terörist etkisiz hale getirildi, 406 barikat kaldırıldı ve bin 35 el yapımı patlayıcı imha edildi.

Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Galip Mendi, Şırnak ve Nusaybin'deki operasyonların bitme noktasına geldi. Azerbaycan Milli gününde soruları cevaplayan Mendi, operasyonların Şırnak merkezde yüzde 90, Nusaybin'de ise yüzde 80 oranın da tamamlandığını söyledi. Bölgeye 2 bin yeni Jandarma Özel Harekatçı gönderildiğini belirten Mendi, operasyonlarda etkin rol alan timlerin prim ve ikramiye alması hazırlık yapıldığını belirtti.

YORUMLAR 15
  • Azeri 7 yıl önce Şikayet Et
    Hepsine son model araba. Lux bir ev verilsin. Bekar olanlarında evlenmelerine yardımcı olunsun . Helal hoş olsun aslanlara.
    Cevapla
  • Dede komando 7 yıl önce Şikayet Et
    Bundan 20 yıl önce orada komando olarak askerlik yaptım.Türk komandosu biryere gireceğim dediyse onu engelleyecek Beşeri güç yoktur bu böyle biline.ALLAY Yardımcınız olsun kahramanlar.
    Cevapla
  • ibrahim 7 yıl önce Şikayet Et
    temizlenen bölgeler geçici değil kalıcı olmalı özel karakollar kontrol noktaları askeri personel bulundurmak hayati...yaban otlarını temizlemek ve sonra kendi haline bırak büyük hata olur...halk ile iç içe güven duygusu verilerek asker polis halk birliği olmalı...geçici değil kalıcı olmaya yönelik aksi halde emekler boşa gider...
    Cevapla
  • yıldırım 7 yıl önce Şikayet Et
    ağırlıklarınca altın verilsin
    Cevapla
  • Gölgesiz 7 yıl önce Şikayet Et
    Tosunlara can feda.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
TCMB'nin faiz indirim kararı için tarih verildi
Gelibolu Yarımadası'ndaki Yeni Zelanda Anıtı'nda anma töreni düzenlendi