Balık tutmaya gitti, yanarak can verdi

Muğla’nın Dalaman ilçesinde çay kenarına balık tutmaya giden yaşlı adam, ormanlık alanda çıkan yangının ortasında kalınca yanarak can verdi.

Balık tutmaya gitti, yanarak can verdi
Balık tutmaya gitti, yanarak can verdi
GİRİŞ 28.05.2016 23:49 GÜNCELLEME 29.05.2016 02:06

Muğla'da Dalaman Çayı, Çayağzı mevkiine elektrikli bisikleti ile balık tutmaya gittiği ve Parkinson hastası olduğu öğrenilen Recep Menekşe (72) sazlık alanda çıkan yangının ortasında kalınca yanarak hayatını kaybetti.

Dalaman ilçesi Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü (TİGEM) arazisi Çayağzı mevkkinde saat 12.00’de çıkan yangın Muğla Büyükşehir Belediyesi Dalaman İtfaiye Grup Amirliği, Dalaman Orman İşletme Müdürlüğü yangın ekipleri ile birlikte helikopter müdahalesi ile kontrol altına alınarak söndürüldü.

Soğutma çalışmalarını tamamlayarak yangın bölgesinden ayrılan ekiplerin ardından, dumanların tekrar yükseldiğini fark eden bölgedeki bir otelin güvenlik müdürü, ekibi ile birlikte tekrar yangın bölgesine gittiğinde yanmış bir erkek cesedi buldu.

"BAŞTA PLASTİK MANKEN ZANNETTİK"

Otelin Güvenlik Müdürü Muharrem Kundakçı, ‘’Yangından sonra keşif için geldik. Rüzgardan dolayı tekrar başlamasın diye, yanan yerler vardı. En azından oraları bir kontrol ederiz diye düşündük. İlk gördüğümüzde plastik manken zannettik, sonra kokuyu algılayınca yanına gittik. Yanan bir ceset olduğunu tespit ettik. Daha sonra gerekli mercilere haber verdik’’ dedi.

Haber verilmesi ile İlçeye bağlı Emniyet Müdürlüğü ekipleri, İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri olay yerine gitti. Ortaca Cumhuriyet Savcısının gelmesinin ardından, Dalaman İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Muğla İl Emniyet Müdürlüğü olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı çalışma ile cesedin 72 yaşındaki Menekşe’ye ait olduğu tespit edildi.
Menekşe’nin cesedi Dalaman Belediyesi cenaze aracı ile önce Dalaman Devlet Hastanesi morguna, ardından da otopsi ve kesin kimlik tespiti için Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Para sayma skandalı! Canan Kaftancıoğlu ifadeye çağrıldı! Bomba itiraf: CHP adına...
Türkiye'den bir şehir var! İşte Dünyanın en iyi mimarisine sahip 25 şehri...