Yozgat'ta yolcu otobüsü devrildi: 3 ölü, 30 yaralı

Yağmurda kayganlaşan yolda, kontrolden çıkan yolcu otobüsünün şarampole devrilmesi sonucu 3 kişi öldü, 5'i ağır, 30 kişi de yaralandı.

GİRİŞ 29.05.2016 03:12 GÜNCELLEME 29.05.2016 14:36
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Kaza, saat 01.00 sıralarında Yozgat-Çorum karayolu 20'nci kilometresindeki Sarımbey Köyü yol ayrımında meydana geldi. Konya'dan Rize'ye giden 51 yaşındaki Sadık Gençkurt yönetimindeki 53 HP 505 plakalı yolcu otobüsü, yağış nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkıp şarampole devrildi. Kazada 3 kişi hayatını kaybetti, 30 kişi de yaralandı. 

Kazanın ardından olay yerine polis, sağlık, itfaiye ve AFAD ekipleri sevk edildi. İtfaiye ve AFAD ekipleri tarafından araçtan çıkarılan yaralılar, hazır bekleyen ambulanslarla Yozgat merkez ve Sorgun İlçesi ile Çorum'un Alaca İlçesi'ndeki hastanelere kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralılardan 5'inin durumunun ağır olduğu belirtildi.

YORUMLAR 3
  • Orhan 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu şöförler nasıl ehliyet alıyor aslında onu merak ediyorum
    Cevapla
  • temiz bey 7 yıl önce Şikayet Et
    Yav neden yol ve hava durumuna göre kendilerini ayarlamıyorlarda, kellle koltukta gidiyorler !
    Cevapla
  • Ağır 7 yıl önce Şikayet Et
    Ölenlere allah rahmet eylesin, yakınlarına sabırlar versin. ANcak buradan devletimize sesleniyoruz. Bu ağır vasıta şöförleri sarhoş gibi araç kullanıyor. Kullandıkları kocaman araçlarla taksi solluyorlar yollarda. Adam tıra biniyor havaya giriyor. Azrail gibi bunlar, bunlara bir çözüm üretilsin. Son zamanlardaki kazaların büyük ksımı ağır vasıta kullanana araçlardan kaynaklanıyor. Dİkkat.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Alçakça anlaşmayı duyurdu!
Beyaz Saray'a Gazze boykotu! Biden'ın davetini reddettiler