3. Köprü'ye tırmanan genç bu kez düştü

3. Köprü'nün kulesine tırmanarak 350 metre yükseklikte özçekim yapan iki gençten Pavel Smirnov, son tırmanışında 10 metreden aşağı düştü.

3. Köprü'ye tırmanan genç bu kez düştü
3. Köprü'ye tırmanan genç bu kez düştü
GİRİŞ 29.05.2016 15:03 GÜNCELLEME 30.05.2016 00:46
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

3. Boğaz köprüsü olan Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nün kulesine tırmanarak 350 metre yükseklikte özçekim yapan Pavel Smirnov ve Fırat Somut, ’’Urban Exploration’’ adı verilen terk edilmiş ya da kullanılmamakta olan yerleri keşfetmek için yeni bir akım başlattı. Rooftopper adı verilen tırmanma ve parkur sporcusu Somut ve Smirnov, keşif amacıyla Kadıköy’deki Perili Köşk’e girdi. Köşkün balkonuna tırmanarak kapısından içeriye giren gençler, içeride bir süre inceleme yaptıktan sonra köşkün çatısına tırmandı.

ÇEŞİTLİ YERLERİNDEN YARALANDI

Keşfi bitirmelerinin ardından arkadaşlarıyla birlikte selfie çeken Smirnov, çatıdan aşağıya inerken bastığı taşın kayması sonucu dengesini kaybederek sert bir şekilde yere düştü. Tecrübesinden dolayı düşerken refleksman pozisyonunu değiştiren Smirnov, yere kafa üstü düşmesini engelleyerek dizinden ve vücudunun çeşitli yerlerinden hafif yaralandı. Arkadaşının düştüğünü gören Somut ise, Smirnov’un kafasında yara olup olmadığını kontrol etti. Bir süre sonra Smirnov’un yürüyemediğini fark eden Somut, sağlık ekiplerinden yardım istedi.

TABURCU OLDU

Sağlık ekiplerinin olay yerine gelmesinin ardından Somut, arkadaşı Smirnov’u sırtına alarak ambulansa taşıdı. Ambulans içerisinde ilk müdahalesi yapılan Smirnov, Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Hastanede gerekli tetkiklerin yapılmasının ardından Smirnov taburcu edildi.

YORUMLAR 4
  • Resul 7 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH akıl fikir versin
    Cevapla
  • fatih5 7 yıl önce Şikayet Et
    bu sefer ucuz atlatmış olabilir ama bu kafayla fazla yaşamaz. illegal işlerle uğraşmak kendisine de fayda vermez. oralara çıkmak marifet değil.
    Cevapla
  • PISLICKENE 7 yıl önce Şikayet Et
    Pavel benim kankidir. 7 canlıdır o bişi olmaz :) Kaldı 6 can..
    Cevapla
  • ali 7 yıl önce Şikayet Et
    bu arkadaşlar malın önde gideni kusura bakmayında gençler ve çocuklara kötü örnek oluyorlar
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Merak edilen 3 ilin daha anket sonuçları paylaşıldı! Rüzgar tersine döndü
Emeklilere promosyon ödemesinde yeni gelişme! Anlaşma imzalandı! SGK 19 bankayı duyurdu