Van'da terör saldırısı: 2 şehit, 1 yaralı!

Van'da terör örgütü PKK mensuplarının el yapımı patlayıcıyla gerçekleştirdiği saldırıda 2 polis şehit oldu, 1 polis yaralandı.

Van'da terör saldırısı: 2 şehit, 1 yaralı!
Van'da terör saldırısı: 2 şehit, 1 yaralı!
GİRİŞ 30.05.2016 12:27 GÜNCELLEME 30.05.2016 14:13
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Alınan bilgiye göre, İpekyolu ilçesi Hacıbekir Mahallesi'nde teröristlerce yola yerleştirilen el yapımı patlayıcı, polis aracının geçişi sırasında infilak ettirildi.

Olayda araçta bulunan 2 polis memuru şehit oldu, 1 polis yaralandı. Yaralı polis memuru, hastanede tedavi altına alındı.

Çok sayıda zırhlı aracın sevk edildiği bölgede hava destekli operasyon başlatıldı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 17
  • irade-i milliye 7 yıl önce Şikayet Et
    Vanlılar neden barındırıyor bu hainleri anlayamıyorum
    Cevapla
  • M.Şengül 7 yıl önce Şikayet Et
    Van doğasıyla ve insanıyla özünde çok güzel bir şehir...Van merkezde meydana gelen terör olaylarıının tamamı Hacıbekir ve Bostaniçi mahallerinde meydana gelir..Bu mahallelerde ikamet edenlerde Vanlı değillerdir...Hakkari ve Şırnaktan göç edenlerin yerleştikleri mahallelerdir...Vanlılar güzel insanlardır..
    Cevapla
  • Vanlı 7 yıl önce Şikayet Et
    Vanda yaşamayanlar peşin fikirli yorum yapmasınlar. bir vanlı olarak buların kanını bana verseler içerim. Allah bunları yandaşlarını destekçilerini kahhar ismi ile kahru perişan etsin. velevki benim kardeşimde olsa. Allah bu şehitlerimizin şehadetlerini kabul etsin. Yakınlarına da sabrı cemil ihsan etsin inşaallah.
    Cevapla
  • 34 iso 7 yıl önce Şikayet Et
    mustafa admin sen vanı tanımıyorsun hepsi öyle degil 2 mah biraz sıkıntı var vanı genellemek dogru degil insalah orayı hallederler biraz empati oolun şehitlrimize allah rahmet etsin şehitler ölmezzzzzzzzzz
    Cevapla
  • misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    Eyyy hainler gideceğiniz yer Gayyya kuyusu. Şehitlerimizin gideceği yer Cennetü Ala. Kalleş köpekler size bu vatanı dar ederiz. Destekleyen halka da.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Tunç'tan mülakat açıklaması: Büyük bir yalan...
Savunma sanayide 10 milyar dolarlık anlaşma! İmzalar peş peşe geldi