Teröristler teker teker kaçıyor

Mardin Nusaybin'de sürdürülen operasyonlarda köşeye sıkışan teröristler birer birer kaçıyor.

Teröristler teker teker kaçıyor
Teröristler teker teker kaçıyor
GİRİŞ 30.05.2016 14:24 GÜNCELLEME 30.05.2016 14:24

Mardin'in Nusaybin ilçesinde 14 Mart tarihinde ilan edilen sokağa çıkma yasağının ardından başlatılan operasyonlarda bugüne kadar toplam 495 teröristin etkisiz hale getirildiği belirtildi. Operasyonlarda bin 702 adet el yapımı patlayıcı (EYP) imha edilirken, 68 güvenlik görevlisi şehit oldu. 

 SIKIŞAN TERÖRİSTLER KAÇIYOR

Operasyonların yoğunlaştığı bölgelerde sıkışan teröristler ise kaçma planları yapıyor. Nusaybin ilçesinde asker ve polis tarafından sürdürülen Atmaca-7 Müşterek Özel Birlik Operasyonu kapsamında sıkışan 2 terörist arasında geçen telsiz konuşmaları çözüldü.

Teröristler arasında geçen telsiz konuşması şöyle:
  "Birinci erkek terörist; 'arkadaş hadi kanaldan geçelim, gidelim.' İkinci erkek terörist; 'arkadaş sıkıntılı orası, piyadeler var.' Birinci erkek terörist; 'bugün kaçamazsak ben sabah teslim olurum.' İkinci erkek terörist; (cevap vermiyor)"

BİRER BİRER TESLİM OLUYORLAR

Teröristlerin telsiz konuşmalarından köşeye sıkıştıkları ve kaçma planları yaptıkları ortaya çıktı. Sıkışan teröristlerin kaçmak için hazırladıkları kanalların asker tarafından tutulması ise bu kaçış planlarını suya düşürdü. Kaçamayacağını anlayan teröristler ise birer birer teslim oluyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Smart büyüdü! Yeni modeli sosyal medyayı salladı! Tasarımcısı Türk çıktı
Adana’da pitbull cinsi köpek vahşeti!