Yargıdan terörle mücadeleye destek!

Yargıda Birlik Derneği üyeleri askere destek için Nusaybin'e gitti, hazırlanan kumanyalar Mehmetçiklere dağıtıldı.

Yargıdan terörle mücadeleye destek!
Yargıdan terörle mücadeleye destek!
GİRİŞ 30.05.2016 17:49 GÜNCELLEME 30.05.2016 17:51
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Nusaybin'de terörle mücadelede göreve alan askerlere bir destek de Yargıda Birlik Derneği'nden geldi. Dernek Başkanı Birol Kırmaz, Genel Sekreter Ali  Nevzat Açıkgöz ile Dernek Yönetim Kurulu Üyesi ve Müsteşar  Yardımcısı Musa Heybet,Anadolu Cumhuriyet Başsavcısı Fehmi Tosun, Turan Kuloğlu Berrin Aksoyak ve Cumali Karakütük Nusaybin'e gitti.

KUMANYA DAĞITILDI

Heyet , Nusaybin Adliyesi, Nusaybin Emniyet Müdürlüğü ve Harekat Merkezini ziyaret etti. Yargıda Birlik Derneği üyeleri, terör örgütüne karşı kahramanca mücadele veren askerlere moral aracıyla Adalet Bakanlığı Ceza İnfaz Kurumları  İşyurtları'nda hazırlanan kumanyaları dağıtarak destek oldu.

GÜVENLİK GÜÇLERİMİZE MORAL İÇİN BURADAYIZ

Yargıda Birlik Derneği Başkan'ı Birol Kırmaz yaptığı açıklamada terörle mücadele eden kahraman Mehmetçik'e destek olmak istediklerini belirterek, "Yargıda Birlik olarak terörü asla tasvip etmiyoruz ve terörle mücadele eden güvenlik güçlerimize moral vermek için bu ziyareti yapıyoruz" dedi.



 

YORUMLAR 2
  • ayyıldız 7 yıl önce Şikayet Et
    marksist sosyalist kafada olmayanlar zaten hep devletinin yanındadır.Biz ne asalet bakanları gördük yargıya varan hainlerini dolduran.
    Cevapla
  • Mehmed 7 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun olması gereken bu !
    Cevapla
DİĞER HABERLER
CHP'deki para sayma görüntüleriyle ilgili yeni gelişme
Özgür Özel, 15 Temmuz direnişçilerine alçak sözler: Kot üstüne kefen çeken zibidiler...