MİT'in de aradığı seri katilin izi bulundu!

İstanbul ve Ankara’da 3 kişinin katil zanlısı olarak aranan Atalay Filiz’in izi, İzmir’de ortaya çıktı.

MİT'in de aradığı seri katilin izi bulundu!
MİT'in de aradığı seri katilin izi bulundu!
GİRİŞ 02.06.2016 01:20 GÜNCELLEME 02.06.2016 02:59
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

 Yanında birisi küçük üç valizi bulunan Filiz’in, bir markete girip alışveriş yaptığı ardından yaklaşık 4 saat geçirdiği kafeteryada, günlük ev kiralayan kişileri aradığı belirlendi.

Görgü tanıklarının ifadesine göre üç kişinin katili, pazarlık yaptığı telefondaki kişiye, "Evde bugün kesin kalacağım, ama beğenirsem iki üç gün daha kalabilirim" dediği öğrenildi.

İhbar üzerine alarma geçip kentte tüm noktalarda arama başlatan polis, Atalay Filiz’in yasadışı yollardan Yunan adalarına geçmek için insan kaçakçılarıyla da bağlantıda olabileceği ihtimaline karşı Jandarma ve sahil güvenlik ekipleriyle bu yönde inceleme sürdürdü. 

İZMİR'DE ORTAYA ÇIKTI İDDİASI

Tüm yurtta polisi alarma geçiren Atalay Filiz’in izi iddiaya göre İzmir’de, ortaya çıktı. Polisin elde ettiği bilgilere göre, Filiz, cinayetten sonra İzmir’e kaçtı.

Buca İlçesi’ne giden katil zanlısı, elindeki birisi küçük üç valizle bir markete girdi.Güvenlik kamerası kayıtlarına göre katil zanlısı burada alışveriş yaptı, ardından kontörlü telefon sordu. 

GÜNLÜK KİRALIK EVLERDE SAKLANMIŞ

Bu sırada markette bulunan kafeterya işletmecisinin, kendi işyerinde kontörlü telefon bulunduğunu söyleyip yanında götürüp ve orada telefon etmesine sağladığı belirtildi.

Görgü tanıklarının ifadesine göre de, geçen Pazar günü yaşanan bu olayda, Atalay Filiz, buradaki kontörlü telefondan günlük ev kiralayan kişileri aradı, pazarlık yaptı. Üç kişinin katili zanlısı olarak aranan Filiz’in, pazarlık yaptığı telefondaki kişiye, "Evde bugün kesin kalacağım, ama beğenirsem iki üç gün daha kalabilirim" dediği öğrenildi.

Yaklaşık 4 saat kafeteryada kalan Atalay Filiz, pazarlık yaptığı kişilere ayrıca Evka 5 semtinin nerede bulunduğunu da sorduğu yine görgü tanıklarınca ifade edildi. 

YORUMLAR 2
  • muhalif 7 yıl önce Şikayet Et
    devlet günlük kiralık evlere önlem alıp yasaklamalıdır istanbuldada çoğunluktadır herşey için kullanılıyor fuhuş uyuşturucu partisi teröristler bile bu evlerde kalıyor.acil çözüm alınması gerekiyor.uyarıyorum bu konuda devleti.1+1 evler devlet tarafından yasaklanmalı.günlük kira için hapis cezası çıkartmalıdır
    Cevapla
  • Sas 7 yıl önce Şikayet Et
    Şimdi adam böyle mi aranıyor
    Cevapla
DİĞER HABERLER
TCMB'nin faiz indirim kararı için tarih verildi
Avrupa'nın 42 büyükşehrinde en pahalı ve en ucuz şehirler: Türkiye'den de bir il var...