TSK'dan dev tatbikat: 3 ülke katılacak

TSK, Azerbaycan, Bulgaristan ve Gürcistan komando birliklerinin katılımı ile "birleşik bir komando tatbikatı düzenleneceği bildirildi.

TSK'dan dev tatbikat: 3 ülke katılacak
TSK'dan dev tatbikat: 3 ülke katılacak
GİRİŞ 04.06.2016 14:41 GÜNCELLEME 04.06.2016 14:41
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Genelkurmay Başkanlığından, 6-12 Haziran tarihlerinde Azerbaycan, Bulgaristan ve Gürcistan komando birliklerinin katılımı ile birleşik bir komando tatbikatı düzenleneceği bildirildi.

Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, teröristle mücadelede birliklerin eğitim ihtiyacını karşılayan Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığınca 6-12 Haziran tarihlerinde Bulgaristan, Gürcistan ve Azerbaycan komando birliklerinin katılımıyla birleşik bir komando tatbikatı icra edileceği belirtildi.

Tatbikata Türkiye'den, Kara Kuvvetleri Komutanlığına bağlı Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığı ve Kara Havacılık Komutanlığından unsurların katılacağı ifade edildi. Tatbikatın amacı, "ülkelerin komando birlikleri arasında bilgi ve tecrübe paylaşımını sağlamak, birlikte çalışabilirliği geliştirmek" olarak açıklandı.

YORUMLAR 3
  • konyaliii 7 yıl önce Şikayet Et
    azeruleri anladikta oburleri noluyor
    Cevapla
  • Mehmed 7 yıl önce Şikayet Et
    Hadi Gürcistan'ı anladım ruslara düşmanlığı var ... Bulgarların ne işi var !
    Cevapla
  • hayati 7 yıl önce Şikayet Et
    orada yasayan musluman turkler var,bulgaristan balkanlarin girislerinden biridir. sen hep bu benden su sendenoynuyorsun buyumenin kuralidir bazen senden olmayanida yanina almak zorundasin.!!!
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Harita paylaşıldı! Çok sayıda il için peş peşe uyarılar
Uzman isim tarih vererek açıkladı! '7,5'lik deprem bekliyoruz'