Özel sektöre Ramazan bayramı tatili kaç gün? (2016) - Özel sektöre de 9 gün tatil mi?

Mübarek Ramazan ayı başladı ve malum ortasına gelindi. Öte yandan doğal olarak milyonlarca özel sektör çalışanının 2016 yılı Ramazan Bayramında kaç gün tatil yapacak? sorusu merak konusu oldu şimdiden. Özel sektörde Ramazan bayramı tatili kaç gün?, Özel sektörde çalışanlar Ramazan Bayramında 9 gün tatil yapabilecek mi? işte bu soruların yanıtlarını haber7.com'da bulabilirsiniz..

Özel sektöre Ramazan bayramı tatili kaç gün? (2016) - Özel sektöre de 9 gün tatil mi?
Özel sektöre Ramazan bayramı tatili kaç gün? (2016) - Özel sektöre de 9 gün tatil mi?
GİRİŞ 02.07.2016 15:44 GÜNCELLEME 02.07.2016 15:44
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Mübarek Ramazan ayı başladı ve malum ortasına gelindi. Öte yandan milyonlarca özel sektör çalışanının 2016 yılı Ramazan Bayramında kaç gün tatil yapacak? sorusu merak konusu oldu şimdiden. Özel sektörde Ramazan bayramı tatili kaç gün?, Özel sektörde çalışanlar Ramazan Bayramında 9 gün tatil yapabilecek mi? işte yanıtları haber7.com'da..

Ramazan ne zaman olacak ve bayamda kaç gün tatil olacak sorusunun yanıtı buldu.Özel sektör çalışanları Ramazan Bayramında 3 gün tatil yapacak. Tatil 4 Temmuz salı günü başlayacak ve 07 Temmuz perşembe günü tatil olacak. Bazı kurumsal firmaların ise arefe günü tatil kararı vermesi bekleniyor.

RAMAZAN BAYRAMINDA MEMURLARA 9 GÜN TATİL

Başbakanlık Basın Müşavirliği'nden yapılan açıklama şöyle:

"Sayın Başbakanımız Binali Yıldırım, Kamu Kurum ve Kuruluşlarında çalışanların 4 Temmuz Pazartesi günü yarım gün ve 8 Temmuz Cuma günü tam gün izinli sayılmasına ilişkin yazıyı imzalamıştır.

Buna göre, kurum yöneticilerince gerekli tedbirlerin alınarak hizmetlerin aksatılmaması, zorunlu hizmetlerin yürütülmesi için asgari seviyede eleman bulundurulması kaydıyla, kamu kurum ve kuruluşlarındaki tüm çalışanlar, Ramazan Bayramı'nın arefesi 4 Temmuz Pazartesi günü yarım gün ve 8 Temmuz Cuma günü tam gün idari izinli sayılacaklardır."

YORUMLAR 5
  • mehmet 7 yıl önce Şikayet Et
    Ayrımcılıktan başka birşey değil bu memur bayram tatili yapar kurban keser bizler anca çalışırız.
    Cevapla
  • daglii 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu adaletsizliğe bir son verilmeli artikk..Biz adaletsizliğe ve ayrımcılığa karşıyız..
    Cevapla
  • Devlet ??? 7 yıl önce Şikayet Et
    devlet özel sektör çalışanını 2 defa hatırlar 1. Si seçimlerde oy istemek için. 2. Side maaşları hesaba yattığı Zaman vergi kesmek için. Başka zamanlarda özel sektör çalışanı devletin vatandaşı değildir !!!
    Cevapla
  • metin odabaşı 7 yıl önce Şikayet Et
    burdan baş bakanımıza sesleniyorum artık türkiyede kamu özel ayırım cılığını bırakın kamu da çalışan bu ülkenin eladı 9 gün tatil yapacak özel sektör de çalışan kim neden 3gün herkese eşit adlet istiyoruz adelet partisi artık bu konuda adaletli karar ersin
    Cevapla
  • anadolu insani 7 yıl önce Şikayet Et
    biz zaten turkiyede uvey evlatiz isci kismina bisey yok memura hersey var
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Erdoğan'dan son dakika emekli maaşı açıklaması: Masaya yatıracağız!
İstanbul için deprem uyarısı! En riskli 5 ilçe...