Şeyda Çoşkun KİMDİR? Biyografisi - Özgeçmişi

Ünlüleri zayıflatmakla ününe ün katan, yaşam koçu Şeyda Coşkun kimdir? Şeyda Coşkun'un özgeçmişi ve biyografisi haberimizde...

Şeyda Çoşkun KİMDİR? Biyografisi - Özgeçmişi
Şeyda Çoşkun KİMDİR? Biyografisi - Özgeçmişi
GİRİŞ 10.06.2016 14:22 GÜNCELLEME 10.06.2016 14:22

Ankaralı mütevazi bir ailenin kızı olan Şeyda Coşkun, 1976 yılında Ankara'da dünyaya geldi.

Aynı zamanda şovmen Mehmet Ali Erbil’in eski eşi Tuğba Coşkun’un ablası olarak da bilinen Şeyda Coşkun, spor hayatına, lisede hent bol oynayarak başladı.

Ankara Gazi Üniversitesi Beden Eğitimi Bölümü’nü bitiren Coşkun, aynı zamanda Beden Eğitimi öğretmenidir.

Beslenme üzerine master yapan Coşkun'un Mehmet Ali Erbil ile tanışması, 2001 yılında Kıbrıs'ta eşi Sedef ile yapılan düğününde oldu. Bu tanışma sonrasında, ünlü şovmenin de yardımıyla Coşkun, İstanbul'daki bir kolejde öğretmen olarak işe başladı.

Sonrasında Mehmet Ali Erbil ile Şeyda Coşkun'un kardeşi Tuğba Coşkun ile evlendi. Bu evlilikleri 5 yıl sürdü ve ünlü çift 2011 yılında boşandı.

Daha sonra Şeyda Coşkun, kardeşinin doğumu için Amerika'ya gitti. Amerika'da Montignac Academy'de eğitim aldı ve İstanbul'a döndü.

Şeyda Coşkun, ilk olarak, kardeşi Tuğba Coşkun'un doğum kilolarını hızlı bir şekilde vermesine yardımcı olarak adını duyurdu.

Hangi ünlülerin yaşam koçluğunu yaptı?

Coşkun aralarında, Ergin Ataman, Hadise Açıkgöz, Petek Dinçöz, Gülşen, Derya Baykal, Büşra Pekin, Saba Tümer, Hacı Sabancı, Gülben Ergen, Derya Şensoy gibi ünlülerin yer aldığı bir çok ünlünün yaşam koçluğunu üstlenmiştir.

Özel Hayatı

Ünlülerin yaşam koçu Şeyda Coşkun, TVS Production adlı bir yapım şirketinin sahibi Uğursay Yeğin ile 23 Ağustos 2014 tarihinde Alaçatı'da Alavya Otel'de evlendi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İnanılmaz olay Türkiye'de yaşandı! Kelime-i Tevhid bayrağı taşıyan gence saldırı
Türkiye'nin kanser haritasını TÜİK açıkladı