Şehidin eşi Kılıçdaroğlu'nun yanında durmadı

Şehit polis Nefise Özsoy'un eşi Cumhur Özsoy, cenaze namazında Kılıçdaroğlu'nun yanında saf tutmamak için yerini değiştirdi.

GİRİŞ 10.06.2016 16:02 GÜNCELLEME 10.06.2016 23:57
Bu Habere 190 Yorum Yapılmış

Mardin’in Midyat ilçesindeki hain saldırıda şehit olan Nefise Özsoy, Edirne’de son yolculuğuna uğurlandı. Selimiye Camii’ndeki törene CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu da katıldı.

ŞEHİDİN EŞİ KILIÇDAROĞLU'NUN YANINDA SAF TUTMAK İSTEMEDİ

Cenaze töreninde şehit polisin gazi eşi Cumhur Özsoy, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun yanında durmak istemedi. Diğer yanında bulunan emniyet müdürünün kulağına eğilerek bir şeyler söyleyen Özsoy, emniyet müdürüyle yer değiştirdi. O anlar kameraya böyle yansıdı:

YORUMLAR 190
  • orhan alkan 7 yıl önce Şikayet Et
    hayır bu adam hangi yüzle şehid cenazesine gidiyor? pkk ile dhkp-c ile yakın temasta, askerimizi , polisimizi şehid edenlere destek veriyor sonra çıkıp cenazeye geliyor. bu nasıl bir surattır. eşek derisinden bile olsa bu deri bu terbiyesizliği kaldımaz. kemal bey senin yerin ermeni pkk cenazeleri.orada reklam yapamıyorsun tabi. basına yansımıyor leşler gömülürken basın oraya gelmiyor diye gitmiyorsun. reklamın kötüsü olmaz mantığıyla her yere gidiyorsun.
    Cevapla
  • Erdal 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu hareket tüm siyasetçilere yapılmalı birine değil
    Cevapla
  • TR 58 7 yıl önce Şikayet Et
    yüzsüz adam, KK bence Türkiye de en büyük Potansiyel Tehlike önce PKK lılara hastanede destek sonra Şehit cenazesine gelmek bu ne perhiz ne turşu lahanası... Helal sana Polis onun gelmemesi lazım
    Cevapla
  • realite 7 yıl önce Şikayet Et
    abdest aldığına şahit olanınız var mı?
    Cevapla
  • Emre 7 yıl önce Şikayet Et
    Kemal Bey hiç ayrım yapmaz.DHKP-C liye de gider PKKlıya da onların Şehit ettiği şehidin cenazesine de.Bu millet seni hep hakettiğin yerde tutacak Allah'ın izniyle Kemal Bey hiç merak etme.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'de neler oluyor? Columbia Üniversitesinde Arap rektör detayı!
Selçuk Bayraktar heyecanlandıran gelişmeyi duyurdu! Rekor üstüne rekor kırıldı