Christina Grimmie kimdir? Silahlı saldırıya uğradı

ABD’li sanatçı Christina Grimmie hayatını kaybetti. Peki; Christina Grimmie kimdir?, Christina Grimmie neden öldü? işte detaylar...

Christina Grimmie kimdir? Silahlı saldırıya uğradı
Christina Grimmie kimdir? Silahlı saldırıya uğradı
GİRİŞ 11.06.2016 12:05 GÜNCELLEME 11.06.2016 16:14

ABD'de yayınlanan bir şarkı yarışmasında üçüncü olan ve hayatına şarkıcılık yaparak devam eden 22 yaşındaki ünlü şarkıcı Christina Grimmie, verdiği konser sonrasında silahlı saldırıya uğradı.

CHRISTINA GRIMMIE NEDEN ÖLDÜ?

ABD'nin Orlando kentinde dün gece saat 23:00 sıralarında yaşanan olay şöyle gelişti.

Christina Grimmie, Orlando kentinde konser salonu olarak kullanılan The Plaza Live'da sahne alarak, hayranlarına konser verdi. Saat 23:00'de biten konser sonrasında hayranlarıyla buluşarak imza dağıtmaya başladı. Tam bu sırada orada bulunan bir adam ayağa kalkarak Christina Grimmie'ye silahıyla ateş etti. Başından yaralanan genç şarkıcı hemen hastaneye kaldırıldı. Ancak hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

Grimmie'ye yapılan silahlı saldırının hemen sonrasında şarkıcının kardeşi saldırganı yakalamak için peşinden koşmaya başladı. Saldırgan elinde tuttuğu ve Grimmie'ye ateş ettiği silahla kendi kafasına ateş ederek intihar etti.

Florida polisi yaptığı bir açıklamada, saldırganın üzerinde iki silah bulunduğunu ve saldırıyla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldığını duyurdu.

Christina Grimmie kimdir?

22 yaşındaki Christina Grimmie, 2014 yılında ABD’de yayınlanan “The Voice” adlı şarkı yarışmasına katıldı. Grimmie bu yarışmayı üçüncü olarak tamamladı.

Tam adıyla, Christina Victoria Grimmie, 12 Mart 1994 tarihinde Amerika'da dünyaya geldi. 10 Haziran 2016 tarihinde uğradığı bir silahlı saldırı sonucunda ağır yaralanarak 11 Haziran 2016 tarihinde hayata veda etti. Çağdaş pop müzik kültüründe hit şarkılara sahip olan Christina Victoria Grimmie, Amerikalı şarkıcı ve söz yazarı'dır. 2011 yılında ilk olarak yayınlanan "EP, Find Me" albümü ile başarılı bir çıkış yakalayan Grimmie, bir röportajında özgün müzik yapmak istediğini duyurmuştu. 2014 yılında, Grimmie NBC'nin düzenlediği şarkı yarışmasına katılmış ve üçüncü olmuştur. Grimmie, 10 Haziran 2016 tarihinde, Florida'da konser sırasında kimliği belirlenemeyen bir erkek saldırgan tarafından açılan silahlı saldırı sonucunda başından yaralandı. Ağır yaralı bir şekilde hastaneye kaldırılan Grimmie, tüm müdehalelere rağmen kurtarılamadı.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
WhatsApp'a ağır suçlama! Şoke eden Gazze iddiası
Katar'dan Türkiye açıklaması: Onurlu duruşu takdir ediyoruz