Seri katil Atalay Filiz Denizli'de mi görüldü?

Günlerdir aranan, son olarak Burdur'da görüldüğü iddia edilen Atalay Filiz Denizli'de mi görüldü? İşte son dakika gelişmesi...

Seri katil Atalay Filiz Denizli'de mi görüldü?
Seri katil Atalay Filiz Denizli'de mi görüldü?
GİRİŞ 11.06.2016 17:04 GÜNCELLEME 12.06.2016 09:57

Ankara'da ve İstanbul Tuzla'da işlenen üç cinayetin zanlısı olarak aranan Atalay Filiz'in son olarak Burdur'da görülmesinden sonra sosyal medya üzerinde Denizli'ye de gelebileceği yönünde paylaşımlar yapılmaya başlandı. Seri katil Atalay Filiz Denizli'de mi?

İstanbul Tuzla'da 2 çocuk annesi, tarih öğretmeni Fatma Kayıkçı'nın katil zanlısı olarak aranan Atalay Filiz, daha önce Ankara'da iki kişiyi daha öldürdüğü iddiasıyla aranıyor.

İzmir'de görüldüğü iddia edilen Atalay Filiz'in son olarak Burdur'da görüldüğü iddia edilmişti. İhbar üzerine Burdur ilinde hareketlilik yaşanmıştı. Kentin giriş ve çıkışları tutulurken yapılan incelemelerde bir sonuç alınamayınca kontrollere son verilmişti.

Denizli'ye komşu il Burdur'da yaşanan bu hareketlilik Denizli halkının paniğe kapılmasına yol açtı.

Denizli'nin yerel internet sitesi Pamukkalehaber'de yayınlanan habere göre, Sosyal medya üzerinden bir kişi, 50 binin üzerinde üyesi olan Denizli Trafik ve Yol Yardımlaşma Grubu’ndan; "Arkadaşlar seri katil Atalay Filiz’in dün Burdur’da görüldüğüne dair emniyete ihbarlar gitmiş. Denizli’ye gelme olasılığı da olabilir. Büyük bir camiayız, lütfen gören, duyan polise bildirsin." paylaşımında bulundu.

Denizli Trafik ve Yol Yardımlaşma Grubu’nda yapılan bu paylaşım kısa sürede diğer takipçiler tarafından paylaşılarak yayıldı.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Yeni görüntülere ulaşıldı! Pasaport kontrolü sırasında dikkat çeken ayrıntı
Akşener’in çıldırmasının arkasındaki 'zorbalık'