Atalay Filiz son dakika nerede ve nasıl yakalandı?

Seri katil Atalay Filiz sonunda yakayı ele verdi. Ankara'da 2, İstanbul Tuzla'da ise 1 kişiyi öldüren Atalay Filiz nerede yakalandı?

Atalay Filiz son dakika nerede ve nasıl yakalandı?
Atalay Filiz son dakika nerede ve nasıl yakalandı?
GİRİŞ 12.06.2016 09:44 GÜNCELLEME 13.06.2016 09:19

Ankara'da 2, İstanbul Tuzla'da ise 1 kişiyi öldürdüğü şüphesiyle günlerdir aranan Atalay Filiz, bugün sabah saatlerinde İzmir'in Menderes İlçesi'nde yakalandı.

Yapılan bir ihbar üzerine polis ekipleri, İzmir'in Menderes İlçesi'ndeki bir parkta Atalay Filiz'i buldu. Menderes İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen kişinin, ilk olarak Atalay Filiz olup olmadığının belirlenmesi çalışması yapıldı. Çalışma sonucunda yakalanan zanlının Atalay Filiz olduğu doğrulandı. 

Şu an Menderes İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde gözaltında tutulan seri katil Atalay Filiz'in buradaki işlemlerinin tamamlanmasının ardından İzmir Emniyet Müdürlüğü'ne oradan da sağlık kontrollerinin ardından İstanbul'a sevk edileceği öğrenildi. Ancak Filiz'in ne zaman İstanbul'a götürüleceği konusunda henüz kesin bir bilgi bulunmuyor.

Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği, 'Seri katil' Atalay Filiz’in yemek alışkanlığını incelemiş ve Filiz'in günde bir öğün yemek yediğini tespit etmişti. Bu şekilde katil zanlısının yakalanmasının zorlaştığı açıklanmıştı. 27 Mayıs’taki Tuzla’da bir öğretmenin öldürülmesinden beri aranan Atalay Filiz, 2 gününü üniversite öğrencisi bir gencin İzmir Konak Yeşilyurt’taki evinde geçirdi.

Filiz, 31 Mayıs’ta Bodrum’a gideceğini söyleyerek evden ayrılmıştı. 31 Mayıs'taki görüntülerinden beri izini kaybettiren Filiz'in Yunanistan'a geçtiği iddia ediliyordu.

ATALAY FİLİZ'İN İFADESİ

Menderes İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen Filiz, ilk ifadesinde, bir süredir Gümüldür civarında dağlık arazide saklandığını ve hayatta kalmak için kurbağa, böcek yediğini söylediği öğrenildi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Türkiye'nin kanser haritasını TÜİK açıkladı
Korhan Berzeg hakkında sıcak gelişme: Köy muhtarı konuştu