Otobanda feci son!

Bursa’da 29 yaşındaki boks antrenörü, otobanda sürat motosikletiyle bariyerlere çarparak öldü.

Otobanda feci son!
Otobanda feci son!
GİRİŞ 13.06.2016 11:35 GÜNCELLEME 13.06.2016 11:35

Edinilen bilgiye göre, Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi’ndeki bir kimya fabrikasında çalışan ve aynı zamanda profesyonel boks antrenörü olan 29 yaşındaki Levent K., dün öğle saatlerinde kendisi gibi hız tutkunu motorcu arkadaşlarıyla birlikte toplu halde tura çıktı. Kocaeli ve Karamürsel’e giden motorlu grup Altınova Mevki’inde yeni açılan Bursa-İstanbul otobanından da geçti. Dönüş yolunda Demirtaş Mahallesi’ndeki evine gitmek için otobanda gruptan ayrılan Levent K., otobanın Ovakça bağlantısında virajı alamayarak demir bariyerlere çarptı.

Hızla savrulan motosikletin üzerinden düşen Levent K., olay yerinde can verdi. Yoldan geçen sürücülerin ihbar etmesi üzerine kaza yerine gelen 112 ekipleri yapılan kontrolün ardından Levent K.’nın öldüğünü belirledi. Kazadan haberdar olan gencin yakınları ve arkadaşları olay yerine akın etti.

Bekar olan Levent K.’nın öldüğüne inanmayan arkadaşları, şah damarını kontrol edip nabzının atıp atmadığına baktı. Gencin ağabeyi ve amca çocukları cesedi başında gözyaşı döktü. Genç boks antrenörünün cenazesi olay yeri inceleme ekipleri ve Cumhuriyet Savcısı’nın incelemesinin ardından otopsi için morga kaldırıldı. Polis kazayla alakalı tahkikat başlattı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Adalet Bakanı Tunç'tan son dakika parti kapatma açıklaması
CHP provokatöre para yağdırmış: Sadece reklam için 10 milyon lira