Vildan Yirmibeşoğlu kimdir? Atalay Filiz avukatı!

Son günlerde seri katil Atalay Filiz'in avukatlığını üstlenen ve son günlerde adından sıkça söz ettiren Vildan Yirmibeşoğlu kimdir?

Vildan Yirmibeşoğlu kimdir? Atalay Filiz avukatı!
Vildan Yirmibeşoğlu kimdir? Atalay Filiz avukatı!
GİRİŞ 15.06.2016 10:53 GÜNCELLEME 15.06.2016 11:55
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Seri katil Atalay Filiz'in avukatı Vildan Yirmibeşoğlu kimdir? Vildan Yirmibeşoğlu, geçtiğimiz günlerde İzmir'in Menderes ilçesinde yakalanan ve halen sorgusu devam eden Atalay Filiz'in avukatıdır. Peki seri katil Atalay Filiz'İn avukatlığını üstlenen Vildan Yirmibeşoğlu kimdir? Vildan Yirmibeşoğlu hakkında merak edilen tüm detaylar ve çok daha fazlası haberimizde...

Vildan Yirmibeşoğlu kimdir?

İstanbul Barosu Avukatı olan Vildan Yirmibeşoğlu, İstanbul'da dünyaya geldi.

Eğitim hayatına İstanbul'da başalyan ve yine İstanbul'da devam eden Yirmişbeşoğlu, Kadıköy Koleji ve Doğuş Koleji’ndeki orta öğreniminin ardından İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun oldu ve yüksek lisans derecesini de yine İstanbul Üniversitesi’nden aldı.

Beş yıl süreyle yarı zamanlı öğretim görevlisi olarak Bilgi Üniversitesi’nde görev alan Av. Vildan Yirmibeşoğlu, TCK Kadın Çalışma Grubu’nun basın sözcülüğünü gerçekleştirdi.

Bilirkişi sıfatıyla iki yıl üst üste Avrupa Parlamentosu’na davet edilen Av. Vildan Yirmibeşoğlu, 300 Ağır Ceza dava dosyasının analizi olan "Toprağa Düşen Sevdalar" adlı kitabı kaleme aldı.

2011 yılından bu yana serbest avukatlık yapan Yirmibeşoğlu, birçok hukuki ihtilafın yanı sıra özellikle dijital medya suçları davalarını takip etmektedir.

Av. Vildan Yirmibeşoğlu halen, Hukuk bünyesinde İnternet / Bilişim Suçları, Ceza Hukuku, Medya ve Basın Hukuku, Aile Hukuku, Sözleşme Hukuku, İdare Hukuku, Gayrimenkul Hukuku, Tüketici Hukuku, İnsan Hakları Hukuku (Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi Davaları) gibi alanlarda danışmanlık ve dava takibine devam etmektedir.

Şimdilerde Av. Vildan Yirmibeşoğlu'nun adı yeni müvekkili, seri katil Atalay Filiz ile anılıyor.

YORUMLAR 1
  • izmir hakkı kul 7 yıl önce Şikayet Et
    Bilirkişi sıfatıyla iki yıl üst üste Avrupa Parlamentosu’na davet edilen Av. Vildan Yirmibeşoğlu, bence yabancı asllı haptemitoğlu-garipoğlu-imamoğlu-yirmibeşoğlu vs gibi isimleri ermeni ve yahudi asıllı olan ülkemizde doğmuş fakat yabancıların aldıkları soyisimler atalay filizde özel seçilmiş ve seri katil süsü verilerek çok önemli tübitak mühendisini yabancı dış güçler öldürtmüştür.Avukatıda dış güçler özellikle bu kadını ayarlamışlardır.yakında çıkacak
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Meral Akşener'den, İmamoğlu ve Yavaş'a hain suçlaması
Fenerbahçeli eski yıldız, 'oruç' açıklamasıyla gönülleri fethetti!