Bayram Tatili kaç gün 2016? | Bayram ne zaman?

Herkesin merakla beklediği Ramazan Bayramı tatili ne zaman? Ramazan Bayramı tatili kaç gün olacak? İşte Bayram tatili detayları...

Bayram Tatili kaç gün 2016? | Bayram ne zaman?
Bayram Tatili kaç gün 2016? | Bayram ne zaman?
GİRİŞ 20.06.2016 08:28 GÜNCELLEME 20.06.2016 08:29

Yoğun iş temposundan sıkılan ve tatil için bahane arayan herkesin merakla beklediği Ramazan Bayramı tatilinin kaç gün olacağı nihayet açıklandı. Peki Ramazan Bayramı tatili ne zaman? Ramazan Bayramı tatili kaç gün olacak? Merak ettiğiniz tüm detaylar ve çok daha fazlası haberimizde...

Bayram tatili kaç gün olacak?

Turizmcilerin ve tatil yapma hayali kuran herkesin merakla beklediği, "Bayram tatili kaç gün olacak?" sorusu nihayet yanıt buldu.

Geçtiğimiz günlerde Başbakan Binali Yıldırım'ın yaptığı açıklamaya göre, Bakanlar Kurulu'nda görüşüldükten sonra karara bağlanan ve özellikle turizmcilerin merakla bekledikleri bayram tatili süresi 9 gün olacak.

Bu karara göre, Ramazan Bayramı tatili kamu kurum ve kuruluşlarındaki çalışanlar için 4 Temmuz Pazartesi günü öğleden sonra başlayıp, 8 Temmuz Cuma gününe kadar devam edecek. Bu süre içerisinde tüm kamu çalışanları idari izinli sayılacak.

Bu tarihlere hafta sonları da eklenince Bayram Tatili 9 gün olacak.

Başbakan Binali Yıldırım tarafından gelen erken bayram tatili açıklaması, turizmciler başta olmak üzere herkesin yüzünü güldürdü.

Ramazan Bayramı Takvimi

4 Temmuz 2016 Pazartesi: Ramazan Bayramı Arefesi

5 Temmuz 2016 Salı: Ramazan Bayramı 1. gün

6 Temmuz 2016 Çarşamba: Ramazan Bayramı 2. gün

7 Temmuz Perşembe: Ramazan Bayramı 3. gün

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Emekli maaşlarına düzenleme geliyor! Zam oranı için ilk tahmin geldi
Ankara’daki Aleviler Turgut Altınok’u destekleme kararı aldı!