Bayram tatilinde nereye gidilir? İşte 5 öneri

Bayram tatilini henüz nasıl değerlendireceğine karar veremeyenler toplaşın. Sizin için harika ''Bayram tatili önerileri'' derledik.

Bayram tatilinde nereye gidilir? İşte 5 öneri
Bayram tatilinde nereye gidilir? İşte 5 öneri
GİRİŞ 15.06.2016 13:40 GÜNCELLEME 15.06.2016 14:30

Geçtiğimiz günlerde Başbakan Binali Yıldırım'ın açıklamasıyla, Ramazan Bayramı tatilinin tam 9 gün olacağı kesinleşti.

Peki siz Ramazan Bayramı tatilini nasıl değerlendireceğinize karar verdiniz mi? Karar veremediyseniz sizin için hazırladığımız önerilere bir göz atmanızı tavsiye ederim. İşte sizler için hazırladığımız 5 muhteşem tatil yeri önerisi...

Vize almadan gidebileceğiniz "Kıbrıs"

Vize almadan ve çok fazla masraf yapmadan yurt dışına çıkmanın tek adresi Kıbrıs. Özel turlar ile rehber eşliğinde Kıbrıs seyahati yapabileceğiniz gibi dilerseniz baımsız olarak da gidebilir ve Kıbrıs'ın tadını çıkarabilirsiniz.

Eğer Kıbrıs'a bağımsız olarak gitmeyi planlıyorsanız kesinlikle Bellapais’te gün batımını seyretmenizi ve akşam yemeğinizi Girne Limanı’nına sıralanmış güzel mekanların birinde yemenizi öneririm.

Ruhu Egeli olanlar için "Cunda Adası"

Taş evleri, dar sokakları, tarihi dokusu, damla sakızı aromalı lezzetleriyle mutlaka görülmesi gereken bir yer olan Cunda Adası, 9 günlük bayram tatilini geçirebileceğiniz mükemmel bir yer.

Huzur veren doğasıyla ve muhteşem damla sakızlı lezzetleri ile görülmesi gereken bir yer diyebilirim.

Ege'nin incisi İzmir'de "Kalem Adası"

Benim gibi İzmir aşığı olan biriyseniz, İzmir’in Dikili ilçesinde, Bademli Köyü’ne bağlı bir adacık olan Kalem Adası'nı mutlaka keşfetmelisiniz.

Bu muhteşem ada da hizmet veren yalnızca bir konaklama tesisi bulunuyor. Yani muhteşem doğasıyla, masmavi deniziyle ve tarihi dokusuyla henüz el değmemiş ve keşfedilmemiş bir yer diyebilirim. Ancak önemli bir detay ver. Bu adaya gitmek isteyenlerin önceden rezervasyon yaptırması gerekiyor.

Karadeniz sahillerini keşfetmek isteyenler için "Amasra"

Ege ve Akdeniz sahillerini keşfettiniz ve farklı bir macera mı arıyorsunuz? O halde kesinlikle Amasra'yı görmelisiniz.

Batı Karadeniz’de Bartın’ın bir ilçesi olan Amasra, doğal ve tarihi güzelliklerinin yanı sıra plajlarıyla da ünlü.

Amasra'nın Çakraz, İnkumu, Bozköy plajlarında denize girebilir, bol bol balık yiyebilir, Karadeniz'in doğal güzelliklerinin tadını çıkarabilirsiniz. Bir tekne kiralayarak gidebileceğiniz Felengit Koyu’nu keşfetmeyi unutmayın.

Sörf yapmak isteyenler için "Alaçatı"

Tarihi dokusu, muhteşem sahilleri, cumbalı konakları, sakız ağaçları ve cumartesi günleri kurulan antika pazarı ile mutlaka görülmesi gereken bir yer diyebilirim.

9 günlük bayram tatilinizi dolu dolu geçirebilmeniz için ziyaretçilerine pek çok seçenek sunan Alaçatı'da aradığınız huzuru bulabilirsiniz.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Meteoroloji'den 17 il için sarı kodlu alarm! Hem kuvvetli sağanak hem aşırı sıcak uyarısı
Süper Lig'de haftanın VAR kayıtları açıklandı