Nagihan Karadere KİMDİR? Survivor'dan elendi mi?

Sorvivor 2016'da gösterdiği başarılı performansı ile Türk halkına kendini sevdirmeyi başaran Nagihan Karadere kimdir? İşte detaylar...

Nagihan Karadere KİMDİR? Survivor'dan elendi mi?
Nagihan Karadere KİMDİR? Survivor'dan elendi mi?
GİRİŞ 15.06.2016 17:30 GÜNCELLEME 15.06.2016 18:14

Survivor 2016 ünlüler takımında yer alarak başarılı performansları ile adından sıkça söz ettiren Nagihan Karadere, Survivor'un önceki gün yayınlanan bölümünde izleyenlerin yüreklerini ağızlarına getirdi.

Atakan ile olan şiddetli kavgadan sonra oyuna çıkan Nagihan, bir anda yere yığılarak çığlık atmaya başladı. Nagihan Karadere'nin çığlıkları adayı inletirken, bu durum sakatlığın ciddi olabileceğini düşündürdü. Bu vahim kazadan sonra Survivor izleyenleri "Acaba Nagihan Karadere Survivor'dan elenecek mi?" sorularını sormaya başladı. Peki Nagiha Karadere kimdir? Aslen nerelidir? Nagihan Karadere hakkında merak edilen tüm detaylar ve çok daha fazlası haberimizde...

Nagihan Karadere Kimdir?

Başarılı atlet Nagihan Karadere, 1984 yılında Kadirli'de dünyaya geldi.

Fenerbahçe alt yapısından yetişme bir sporcu olan Nagihan, sürat koşuları branşında yarıştı.

13-14 Eylül 2003 tarihlerinde Köstence'de düzenlenen Balkan Gençler Atletizm Şampiyonası'nda 400 metre branşında altın madalya kazandı. Aynı şampiyonada 4x 400m bayrak yarışında gümüş madalya 4x100m bayrak yarışında bronz madalya kazandı.

Çin'in Shenzhen şehrinde düzenlenen 2011 Dünya Üniversite Yaz Oyunları'nda 4x400 metre bayrak yarışında gümüş madalya kazanan Türk milli takımında yeraldı, ayrıca 400 metre engelli yarışında bronz madalya kazandı.

2012 Yaz Olimpiyatları'nda, atletizm 400 metre engelli seçmelerinde mücadele eden Karadere, hatalı çıkış yapınca yarış dışı bırakıldı. Londra Olimpiyat Stadyumu'nda yapılan elemelerde 4. seride yarışmak için pistteki yerini aldı. 4 numaralı kulvarda yerini aldıktan sonra tabanca sesini duymadan çok önce koşmaya başlayınca hakem tarafından yarış dışı bırakıldı.

7 Şubat 2016 tarihinde TV8 de yayınlanan Survivor 2016 programında, Ünlüler takımında yerini aldı.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Anadolu Alimler Birliğinden seçim açıklaması! İstanbul'a dikkat çekti
Merak edilen 3 ilin daha anket sonuçları paylaşıldı! Rüzgar tersine döndü