Erdoğan'ın üniversite mezunu olduğu kanıtlandı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın üniversite mezunu olduğu kanıtlandı. Erdoğan'ın adı mezuniyet yıllığında. İşte detaylar...

Erdoğan'ın üniversite mezunu olduğu kanıtlandı!
Erdoğan'ın üniversite mezunu olduğu kanıtlandı!
GİRİŞ 17.06.2016 10:13 GÜNCELLEME 25.08.2020 16:58
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Uzun zamandır Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın üniversite mezunu olmadığı ve sahte diploma kullandığı konuşuluyordu. Ancak AK Partili vekil Bülent Turan'ın paylaştığı fotoğrafla Erdopan'ın üniversite mezunu olduğu kanıtlandı. Sosyal medya üzerinden yayınlanan fotoğrafta, üniversite yıllığı paylaşılmış ve yıllıkta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın adı da bulunuyor.

AK Parti Grup Başkan Vekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Erdoğan'ın üniversite arkadaşının paylaştığı mezuniyet yıllığında Erdoğan'ın adının geçtiği sayfayı paylaştı.

Turan, Marmara Üniversitesi mezunlarının adlarının yer aldığı 1983 yılında hazırlanan 'Yüz Yıllık Mezunları ile İstanbul Yüksek Ticaretliler' yıllığının 328'inci sayfasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın adının geçtiğini twitter'da paylaştı.

Bir anda aklına geldi!

Çanakkale'de serbest muhasebeci ve mali müşavir Muzaffer Kıray, Recep Tayyip Erdoğan'ın başbakan seçilmesinin ardından bir arkadaş ortamında, Erdoğan'ın adının zikredilerek, kendilerinin öğrenim gördüğü üniversiteden başbakan çıktığı yönünde bir sohbet geçince, aklına kendi adının da yer aldığı "Yüz Yıllık Mezunları ile İstanbul Yüksek Ticaretliler" isimli yıllık geldi.

Eve gidip Marmara Üniversitesi Mezunları ile Tüm Öğretim Kadrosu'nun adlarını yer aldığı 1983 yılında basılan yıllığı incelemeye aldı.

Marmara Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi öğretim üyesi Dr. Esat Çelebi tarafından hazırlanan mezunlar yıllığının 328'nci sayfasında 1980-1981 Mezunları bölümünde, İ.İ.T.İ.A. Ticari Bilimler Fakültesi (Aksaray Birimi) Mezunlarını gösteren alanda, 2443 numarasıyla Erdoğan Tayyip adını buldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın üniversite mezunu olduğu kanıtlandı!

Aradan yaklaşık 10 yıl geçtikten sonra bugün Cumhurbaşkanı olan Recep Tayyip Erdoğan'ın son günlerde en çok tartışılar hale gelen üniversite diploması gündeme gelince, Muzaffer Kıray da kendi adının da bulunduğu mezuniyet yıllığını ortaya çıkardı.

AK Parti Grup Başkan Vekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, twitter hesabından şu not ile paylaştı:

"CBşk'mızın ünv arkadaşlarından Muzaffer Kıray, Çkalede yaşıyor. Bu da elindeki mezuniyet yıllığı. Ne küçüldün A.Şener!"

Dikkat Çeken Ayrıntı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın adının yer aldığı 1983 yılında hazırlanan, Marmara Üniversitesi Mezunları ile Tüm Öğretim Kadrosu isimli mezunlar yıllığında, dikkat çeken bir başka ayrıntı daha ortaya çıktı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın isminin yer aldığı 328’inci sayfanın sol alt köşesinde (34/1) Yaz dönemi yazması, o sayfada yer alan kişilerin yaz okulundan mezun olduklarını, 329’uncu sayfanın sol alt köşesinde ise (35) Güz Dönemi yazması ise bu sayfadaki kişilerin Güz dönemi mezunu olduklarını akıllara getirdi.

İşte o Tweet!

 

 

CBşk'mızın ünv arkadaşlarından Muzaffer Kıray ÇKalede yaşıyor.Bu da elindeki mezuniyet yıllığı. Ne küçüldün A.Şener! pic.twitter.com/gL2I0yaflN

— BÜLENT TURAN (@turanbulent) 15 Haziran 2016

 

YORUMLAR 2
  • serdar 3 yıl önce Şikayet Et
    bülent turan bir muzaffermi yaşıyormuş diyerleri yaşamıyormuymuş o elindeki uydurma isim listesiyle bu milleti kandırmayamı kalkıyorsun
    Cevapla
  • serdar 3 yıl önce Şikayet Et
    ben pek inanmıyorum çıksın kendi söylesin transkript ini göstersin inanalım
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Çaldıkları motor başka hırsızlar tarafından çalındı!
AK Parti ve MHP'li vekillerden AKPM'de dünyaya insanlık dersi