Teröristlerin vurulma anı kamerada!

Kuzey Irak’ta ve Şemdinli’de önceden tespit edilen PKK inleri, Türk jetleri tarafından düzenlenen hava harekatıyla imha edildi.

GİRİŞ 19.06.2016 15:20 GÜNCELLEME 19.06.2016 15:30
Bu Habere 61 Yorum Yapılmış

Mart ayı içerisinde Diyarbakır ve Malatya'dan havalanan Türk savaş uçaklarıyla, Şemdinli kırsalında ve Kuzey Irak'ta yer alan Hakurk bölgesinde belirlenen, terör örgütü PKK'ya ait hedeflere hava harekâtı düzenlendi.

Hava harekatı kapsamında Şemdinli kırsalında bulunan örgütün kullandığı barınak ve sığınaklar yerle bir edilirken, Kuzey Irak'taki keşifler ardından Hakurk bölgesinde belirlenen terör örgütü PKK'ya ait mühimmat deposu, korugan ve sığınaklar da tam isabetle vuruldu. Düzenlenen bu hava harekatı neticesinde 50'ye yakın terörist etkisiz hale getirildi.

HAVA HAREKATINI KAYDETTİLER

Teröristlere yönelik Kuzey Irak’ta yapılan hava saldırısı kameraya işte böyle yansıdı.Teröristlerin konuşmasında Cibu isminde bir bölgenin vurulduğunu ifade edildi.Uçakların doğuya doğru yöneldiğini söyleyen teröristten başka, bir teröristte panik halinde diğer teröristlere kaçın talimatı verdi.

Terör örgüt mensubu PKK’lının anlık olarak kaydettiği hava harekatında karlı dağlar arasında saklanan teröristlerin bombardıman altına alındığı görüldü. Sürekli uçak seslerinin duyulduğu kayıtta, bomba atışları sonrasında dumanların yükseldiği; PKK’lıların ise kendi aralarında konuştukları duyuldu.

YORUMLAR 61
  • Kılıç Arslan 7 yıl önce Şikayet Et
    Herkes orgeneral kesilmiş başımıza. Çok bilmislik değil kendi işinizi doğru yapın, memeleket hayrına bir ey yapmak amacındaysanız..
    Cevapla
  • Hakan 7 yıl önce Şikayet Et
    kamerayi tutan terorist neden vurulmadi?
    Cevapla
  • vatan 7 yıl önce Şikayet Et
    bellerini kirin vatan hainlerinin bellelerini burunlarin nefes degil kan gelsin
    Cevapla
  • kemalx 7 yıl önce Şikayet Et
    bizler burda içerdeki hainlerede fırsat verilmesin diye eleştiri yapıyoruz...elbet askerimizi ve polisimizi yürekten destekliyor ve dua ediyoruz...ama adamlar yaklaşık 2 kilometreden çekim yaparken bu ne rahatlık diyede soruyor ve daha iyisini bekliyorsun.
    Cevapla
  • bismillah 7 yıl önce Şikayet Et
    cehenneme oduun lazim darisi diger hain pkklilarin basina
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Murat Kurum paylaştı! Uğur Işılak'tan yepyeni seçim şarkısı! Sosyal medyayı salladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sandık hepimizin namusuna emanettir!