HDP büyük şok yaşadı! O köy onları kabul etmedi

PKK'nın 13 ton bombayı patlatması sonucu hayatını kaybeden 16 köylünün ailelerini ziyarete giden HDP'liler, köye kabul edilmedi.

HDP büyük şok yaşadı! O köy onları kabul etmedi
HDP büyük şok yaşadı! O köy onları kabul etmedi
GİRİŞ 20.06.2016 17:09 GÜNCELLEME 20.06.2016 17:12
Bu Habere 76 Yorum Yapılmış

HDP'liler, Diyarbakır'ın Sur ilçesi Tanışık köyünde, 12 Mayıs gecesi bomba yüklü kamyonu taşıyan PKK'lıları durdurmak için canlarını hiçe sayarak hayatlarını kaybeden ve sivil şehit statüsüne alınan 16 köylünün yakınlarına ziyarette bulunmak istediler.

HDP'LİLERİ İSTEMEDİLER

PKK terör örgütünün yapmış olduğu katliamın ardından başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binalı Yıldırım'ın yanı sıra bakanlar, milletvekilleri ve diğer siyasi partilerin temsilcileri köye taziye ziyaretlerinde bulunurken, köyü ziyaret etmek isteyen HDP'li vekilleri ve belediye başkanlarını ise köylülerin kabul etmediği öğrenildi.

BELEDİYE HALA OTOBÜS GÖNDERMİYOR

Diyarbakır merkeze yaklaşık 20 kilometre uzaklıkta bulunan Tanışık köyüne aynı zamanda büyükşehir belediyesinin otobüs göndermediği bildirildi. Patlamanın yaşandığı yere yakın ve aynı zamanda Tanışık köyüne 2 kilometre uzaklıkta bulunan Dürümlü köyüne belediye otobüslerinin her gün düzenli olarak gittiği, HDP'li belediyenin otobüs gönderdiği öğrenildi. Tanışık köyünde bulunan vatandaşlar, kendi imkanlarıyla şehir merkezine inerken, imkanı olmayan köylülerin ise otobüse binmesi için yürüyerek Dürümlü köyüne gittiği belirtildi.

"HDP'LİLER KÖYE GELMEK İSTEDİ, KABUL ETMEDİK"

Tanışık Köyü Muhtarı Bayram Yaman, yaptığı açıklamada, HDP'lilerin köye gelmek için girişimlerde bulunduklarını ifade ederek, "Biz kesinlikle onları kabul etmedik ve bundan sonra da etmeyeceğiz. PKK terör örgütünü tuttukları ve destek verdikleri sürece hiçbir zaman bizim köye giremezler. Belediyenin bütün parası hem PKK'ya gidiyor. Bizim devletten başka hiçbir şeye ihtiyacımız yok. Belediye bize otobüs bile göndermiyor." dedi.

YORUMLAR 76
  • vanlı reşit 7 yıl önce Şikayet Et
    bir kürt olarak söylüyorum,hdpye oy verenin ne orucu kabul olur nede namazı. pkk ve hdp zaten dinimize karşıdırlar dinine küfür eden birisine oy vermek asla caiz değildir.
    Cevapla
  • misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    heriflerdeki yüzsüzlüğe bak yahu !!! bide kalkıp acılarını depreştirmeye gitmişler utanmadan
    Cevapla
  • adem 7 yıl önce Şikayet Et
    rezil herifler ne yüzle gidiyorsunuzki ahlaksız katiller pes bu kadar olur
    Cevapla
  • ÇELTİK 7 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH bu hain vekiller şehit babalarının çektiği acının bin mislini çektirsin
    Cevapla
  • AYDIN 7 yıl önce Şikayet Et
    Tüm yürekle amin inş.
    Cevapla
  • Osmanlı 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu Din ve Devlet düşmanlarının kökleri kurumadan bu ülkede rahat yok.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsmail Kartal ve futbolculardan, 'Ligden çekilme' önerisine flaş cevap!
CHP adayı istifa edip AK Parti'ye geçti: CHP mitingini DEM'e sattılar