Erdoğan onları unutmadı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla şehit ve gazilerin çocuklarına karne ve bayram hediyesi olarak bisiklet hediye edildi.

Erdoğan onları unutmadı!
Erdoğan onları unutmadı!
GİRİŞ 22.06.2016 17:30 GÜNCELLEME 22.06.2016 17:30

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde şehit ve gazi yakınları için gerçekleştirilen iftar programına katılan ve aralarında çocuk ve gençlerden oluşan 50 kişiye,Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla, bisiklet verildi.

Cumhurbaşkanlığı Kurumsal İletişim Başkanı Mücahit Küçükyılmaz'ın, şehit ve gazi ailelerine bizzat verdiği bisikletler, bugün üç aileden 4 ile 18 yaş arasında, 4 kız ve 3 erkek olmak üzere, toplam 7 çocuğa karne hediyesi olarak ulaştırıldı.

Küçükyılmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatları doğrultusunda Ankara'da ikamet eden şehit ve gazi ailelerin çocuklarına bisiklet hediye ettiklerini ifade etti.

"ŞEHİT AİLELERİ YIKILMADI, YIKILMAYACAK"

Terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit düşen 37 yaşındaki Jandarma Uzman Çavuş Uğur Şahin'in üç çocuğu Damla (10), Yağmur (13) ve Yusuf'a da (18) bisiklet hediye edildi.

Şehit Uğur Şahin'in 13 yaşındaki kızı Yağmur Şahin, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a kendisine ve kardeşlerine hediye edilen bisikletler için çok sevindiklerini belirterek, "Şehit aileleri hiçbir zaman yıkılmadı, yıkılmayacak da. Bizi düşündüğü için Cumhurbaşkanımıza çok teşekkür ediyorum." dedi.

10 yaşındaki Damla Şahin de "Babam şehit olduğu için çok fazla üzülüyorum, çok kötü bir his. Babamı vuranların hepsi o kadar kötüler ki şehitlerin kanı yerde kalmayacak ve herkes dik duracak. Artık onlar yıkılacak ve onlar cehennemde yanacaklar." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Ölen borçlusunun mezarını açtı, mezarı ateşe verip canlı yayın yaptı!
Türkiye 23 Nisan'ı kutluyor: Numan Kurtulmuş Birinci Meclis'te konuştu