Turizm cennetinde yangın: Evler tehdit altında!

Antalya’nın Kumluca İlçesi’ne bağlı Erentepe Mahallesi’nde yerleşim yerleri içindeki çalılık alanda başlayan yangın büyüdü.

GİRİŞ 24.06.2016 16:40 GÜNCELLEME 24.06.2016 17:18
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Antalya'nın Kumluca İlçesi'ne bağlı Erentepe Mahallesi'nde yerleşim yerleri içindeki çalılık alanda başlayan yangın büyüdü. Rüzgarın da etkisiyle yayılarak ev, sera ve bahçeleri tehdit eden yangına karadan ve havadan müdahale ediliyor.

Edinilen bilgiye göre, saat 13.20 sıralarında Kumluca'nın Erentepe Mahallesi’ndeki ormanlık alanda yangın çıktı. Yangına, 2 helikopter, Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı 20 arazöz, Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri ve orman işçileriyle müdahale ediliyor.

Yangının rüzgarın da etkisiyle büyümeye devam ettiği belirtilirken, alevlerin orman içinde kalan bazı evler ile nar bahçelerini tehdit ettiği öğrenildi. 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 23
  • karadenizli 7 yıl önce Şikayet Et
    doğuda nerde orman var?
    Cevapla
  • ÇAĞRI1 7 yıl önce Şikayet Et
    arkadaşım sen nerde yaşıyorsun. pkk nın saklandığı ormanlık arazilere neden hiç bir şey olmuyor. önce coğrafya dersine çalışta sonra ormanın nerede olduğunu sorarsın.
    Cevapla
  • ÇAĞRI1 7 yıl önce Şikayet Et
    hep kafama takılan bir soru var : doğuda sıcaklıklar batıya göre yüksek olmasına rağmen pek yangın haberi gelmez. ama batıda yangından geçilmez. ACABA BU YANGINLARI PKK DESTEKÇİLERİ Mİ BAŞLATIYOR..
    Cevapla
  • şahintürk 7 yıl önce Şikayet Et
    bunun sorumlusu sigarayı söndürmeden atanlardır cahil sorumsuz milletiz pkk orada orman yaksa kaçamaz şu mevsimde araç sürücüleri sigarasını söndürmeden camdan atıyorsa pkk danda daha teröristdirler
    Cevapla
  • Şeref 7 yıl önce Şikayet Et
    Güney Kıbrısa giden uçaklar geli geldi mi? Yoksa durum bu şekildeyken oradalar mı?
    Cevapla
  • Battal 7 yıl önce Şikayet Et
    yanan yerler orman 20 yılda kendini toparlayamaz eski haline gelmesi için 30 yıl lazım hep nüfusdan kaynaklanıyor birde belediye baş sorumlu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Maskeli saldırgan yalnız değilmiş! Tribün görüntüleri ortaya çıktı
Yılmaz Tunç: İki kulübün de sporcuları tarafından karşılıklı arbedeler söz konusu