Erol Evgin'e tokat gibi cevap!

Erol Evgin'in yaptığı 'sözde demokrasi' açıklamasına Haber7 yazarı Esra Elönü'den tokat gibi bir cevap geldi.

Erol Evgin'e tokat gibi cevap!
Erol Evgin'e tokat gibi cevap!
GİRİŞ 24.06.2016 15:41 GÜNCELLEME 18.05.2018 15:40
Bu Habere 301 Yorum Yapılmış

Erol Evgin verdiği bir röportajda manken Aysun Kayacı'nın verdiği örneği hatırlatıp, "Okuma yazma bilmeyen, oyuna parmak basan bir kardeşimizle, ablamızla, annemizle 3 üniversite bitirmiş birinin birer oy hakkı olması adaletli mi geliyor size sorarım. Hiç hakça değil" diye konuşmuştu. Sanatçının bu sözleri sosyal medyada olay olmuş ve birçok kesimden tepki yağmıştı.

Haber7.com yazarı Esra Elönü bugünkü yazısında Erol Evgin'e zehir zemberek sözlerle cevap verdi. İşte Elönü'nün kaleme aldığı "İşte öyle bir şey Erol!" başlıklı yazı...

"Bismillah. Lafı ne terbiye edeceğim ne de pembeleşinceye kadar kısık ateşte bekleteceğim.

 “Hani ağız dolusu gülersin, kibrin kahkahası bulandırır mideni” işte öyle bir şey Erol.

 Erol Evgin. Yazdığımın dürüstüyüm ki açıp bir şarkısını dinlemem ki ikinci şarkısı zaten yok.

 Hani baharat takımında olsa ,yedekte bile oynayamayacak adamlar bir zamanlar söyleyerek detone oluyorlardı şimdi konuşarak detone oluyorlar. Hay Allah

Ne oluyor anlayan var mı? Yahu bu eski çeyiz sandıklarında fon müziği olacak adamlar neden oy sandıklarına parazit olmaya başladılar çözen var mı? Bu ülkede elektrikler gidince jeneratör yerine devreye giren adamları bize aydın diye yutturanlar, şimdi de leblebi tozunu sanat tozu diye yutturanları sanatçı yerine koyar olmuş. Haydaaa.

Erol Evgin  sana mikrofon tutulunca bir zahmet hurdalıktaki şarkılarını söyle milletin iradesini ağzına alma! Kağıdın midesi ne söylediğini kaldırmasa da şöyle buyuruyorsun “Okuma yazma bilmeyen, oyuna parmak basan bir kardeşimizle, ablamızla, annemizle 3 üniversite bitirmiş birinin birer oy hakkı olması adaletli mi geliyor size sorarım. Hiç hakça değil. Bana adaletli gelmiyor bu durum. Herkes seçebilmeli tabii. O parmak basan ablamız muhtarını seçsin, biraz daha iyi eğitim alanı belediye başkanını seçsin." 

Ahıra stajyer olarak bile giremeyen gübre kıvamındaki bu laflarını al bir fotoğraf çektir Erol! Bu lafları, o parmak basanlar seni sahnede alkışlarken söylesene Erol! Konser verirken “parmak basanlar dışarı”demeyi denesene! Bu nasıl bir alçaklıktır ki yükseğinde kalmak şereftir! O parmak basanlar Senin gibi elit görünen mahalle kindarından sanatçı yaparken sesin çıkmıyor da, iradesini ama parmakla ama imzayla ne dersen de hakkıyla kullanırken mi sesin çıkıyor?

Siz kimsiniz ya! Sanatsığlar! Aysu Kayacı’ya Erol Evgin makyajı yaparsan böyle olur! O bulaşık süngerinin bile sıkmayaca tenezzül etmeyeceği lafları al meslektaşlarına et!

 Hani şu parmak basanların sırtına çıkıp nefretleri uğruna  dağdaki BASMA eteklileri öpenlere et bu lafları!

Kendi deyiminle 3 üniversite bitirip ola ola dağ enteli olan, boğazlarına sardıkları fulara kan sıçratan , ocaklara düşen ateşle puro yakıp gevşeyen sıkı aydınlara et bu lafları!

Onlar Parmak basıyorlar evet, lakin topraklarına, vatanlarına hainin leş ayaklarını bastırmıyorlar bastırmayacaklar.

Onlar cahiller(!) evet, lakin bu topraklarda dar ağacında sallandırılan üniversiteli ilk Başbakan kim senden çok daha iyi biliyorlar bırak da senin bildiklerinin cahili kalsınlar şereftir.

Sizin tayfa gibi topraklarına havlayanların ElİTİ değiller şereftir, sizin tayfa gibi haritadan toprak seçtirip, köpeklerin zincirine halka olacak kadar İLERİCİ değiller şereftir. Siz yerde debelenin, Sizin gerinizde olanın alnından gök öpüyor şereftir.

Sizin için başa sarmak kasetle , geri gitmek vitesle mümkün, o parmak basanlarsa Uhuttan, Bedirden, Hudeybiyeden, Mekke’den  İstiklalden, Çanakkale’den,  Kudüsten, Şamdan, Halep’ten başa sararlar şehadet tazesi yiğitlerini. Sizin gibi hafıza KARTI değiller, hafızanın ta kendileri!

Onlar" evet makarnayı koliye sığdıranlar lakin sen adamlığı bünyene sığdıracak yer bulamamışsın! "Onlar" evet kısalar bırak senin zihniyetinin yüksek olduğu yerde onlar alçak olsunlar şereftir! "Onlar" evet denizi görmeyenler lakin ileriyi gören feraset ustaları! "Onlar" evet koltuklarının altında gazete taşımazlar ama samimiyeti insanlığı adamlığı manşete taşırlar!  Evet tabirinizce Cv'leri yok ama alınları var sen bu kadar temiz bir Cv'ye yırtınsan da sahip olamazsın! Onların tek suçu ney biliyor musun? İnanmak! Sen seçmeni değil dindar olanı aşağılamaya kalkıyorsun o sinek düşse aç kalacak beynin bunu söylüyor!

Erol, bak sen kendi şarkına konu etmişsin ama hala güftenin cahilisin. Bu parmak basanlar cahiller(!)   Eski Türkiye’nin vesayeti, alçaklığı, kanlı darbeleri, boş kursakla ekmeğine uzun kuyrukları, karanlığından çıkıp şükür secdelerine gark olmalarını nasıl anlatıyorlar. 

Hani yılları sayar da insan 
Hani gözleri dolar ya birden 
İşte öyle bir şey,işte öyle bir şey ..

İşte öyle bir şey Erol .."

YORUMLAR 301
  • Erhan 7 yıl önce Şikayet Et
    Ağzına yüreğine sağlık......
    Cevapla
  • erol andic 7 yıl önce Şikayet Et
    helal sana bacim ama bunlarin serefi alinlarinda degil ceplerinde anlamazdan gelirler
    Cevapla
  • ömer 7 yıl önce Şikayet Et
    Tek kelimeyle harika, kapak üstü. Böyle şarlatanlara tokat gibi cevap. Birazcık haysiyeti olsa özür diler. Ama bunlar boğazda kadeh kaldırıp, eğlenceler içinde sarhoş oldukları için beyinleri ayılıpta gerçeği görmez. Varsın onlar sevdikleri ile haşrolsunlar, bize mütedeyyin halkımız yeter.
    Cevapla
  • aydın 7 yıl önce Şikayet Et
    erol erolll bak bana Bu ülkede vatan uğruna ne canlar gidiyor haberin varmı senin beğenmediğin insanların bu ülkede senden daha cok hakkı var senin bu ülkeye ne katkın olduki halkın cahilliğini eleştiriyorsun sen kimsin bu hakkı nereden buluyorsunama sonuç hoşuna gitmiyor ya ..
    Cevapla
  • Çekirdekçioğlu 7 yıl önce Şikayet Et
    Yüreğine, kalemine bin sağlık bacım....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
AK Partili Çalkın'dan skandal paylaşımda bulunan DEM'li Koçyiğit'e tarihi cevap!
Mirasta yeni uygulama: Yıllar sonra evinizden olabilirsiniz!