VASKİ'de 3 yönetici görevden uzaklaştırıldı

Van'da etkisiz hale getirilen 3 teröristin kullandığı aracın VASKİ için kiralandığı ortaya çıkınca başlatılan inceleme tamamlandı.

VASKİ'de 3 yönetici görevden uzaklaştırıldı
VASKİ'de 3 yönetici görevden uzaklaştırıldı
GİRİŞ 24.06.2016 19:08 GÜNCELLEME 24.06.2016 19:13
Bu Habere 37 Yorum Yapılmış

Van'ın Edremit ilçesinde 3 teröristin etkisiz hale getirildiği operasyonda, teröristlerce kullanılan aracın Van Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri (VASKİ) Genel Müdürlüğüne kiralandığının belirlenmesi üzerine, başlatılan inceleme kapsamında, VASKİ'nin 3 yöneticisi görevden uzaklaştırıldı.

Alınan bilgiye göre, Edremit ilçesinde İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince düzenlenen ve 3 teröristin etkisiz hale getirildiği 1 teröristin de sağ yakalandığı operasyonda, aracı kullanan kişinin belediye çalışanı, aracın da Van Büyükşehir Belediyesince VASKİ'ye kiralandığının belirlenmesi üzerine, İçişleri Bakanlığı'nca görevlendirilen mülkiye başmüfettişi incelemesini tamamladı.

3 YÖNETİCİ GÖREVDEN UZAKLAŞTIRILDI

Başmüfettişin hazırladığı rapor doğrultusunda, İçişleri Bakanlığınca VASKİ Genel Müdürü Mehmet Özköseoğlu, VASKİ Destek Hizmetleri Daire Başkanı Meknun Hatipoğlu ve VASKİ Makine İkmal Müdürü Rahmi Turgut görevden uzaklaştırıldı.

Van Büyükşehir Belediyesinden konuyla ilgili yapılan yazılı açıklamada, "Olayda yer aldığı iddia edilen araç yüklenici bir firmaya ait olup, VASKİ Genel Müdürlüğünün hizmet alımı ihalesi ile kiralanmış ve şoförü yüklenici firmaya ait bir araçtır." ifadesine yer verildi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 37
  • VANLI 7 yıl önce Şikayet Et
    kimi kandırıyorsunuz siz bunları ödüllendireceksiniz sizin kandil olduğunuzu sağır ve kör olmayan görüyor alçaklığın daniskası sizin için şereftir
    Cevapla
  • Mustafa Baran 7 yıl önce Şikayet Et
    Milletin parasının ; vatan hainlerine, arsızlara, hırsızlara geçmesini istemiyoruz. Belediye başkanlıkları lağvedilsin ; yetki ve sorumlulukları valiliklere/kaymakamlıklara verilsin ...
    Cevapla
  • Yavuz Fer 7 yıl önce Şikayet Et
    kayyumlar nerde kaldi 4 gozle bekliyoruz. millet biraz hizmet gorsun
    Cevapla
  • Misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    Van belediye sine bedel ödemeyenler giremez. Ailesinde dağa çıkmış birileri mutlaka vardır çalışanların. Aynı şekilde Edremit belediyeside tam bir terör finansörüdür. Artık Van'a kayyum bekliyoruz. Lütfen biraz acele edelim ey devletim.
    Cevapla
  • misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    bir kuruş dahi hakkım varsa bunlara fırsat verenlere haram olsun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Murat Kurum, 'eş başkan' görünümlü danışmanı yerden yere vurdu: İşine baksın!
Beyaz Saray'a Gazze boykotu! Biden'ın davetini reddettiler