GATAkulli oyunu!

TSK'ya "Bin doktor yetişene kadar 1 subayımız olsun” mantığıyla yerleşen FETÖ'nün en çok sağlık muayenelerini kullandığı ortaya çıktı.

GATAkulli oyunu!
GATAkulli oyunu!
GİRİŞ 25.06.2016 05:11 GÜNCELLEME 25.06.2016 11:19
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Fetullah Gülen’in Ergenekon davası sürecinde “Orada GATAkulli var” diyerek işaret ettiği GATA’da yapılanan örgütün, kendi adamlarını askeri okullara sokmak için sahte sağlık raporları hazırladığı ortaya çıktı.

Türk Silahlı Kuvvetleri'ne (TSK) “Bin doktor yetişene kadar 1 subayımız olsun” mantığıyla yerleşen Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ), en çok sağlık muayenelerini kullandığı ortaya çıktı.

1970'li yıllardan bu yana TSK içine sızma girişiminde bulunan FETÖ, kuruma girmek isteyen öğrencilerin önünü askerlik muayeneleri sırasında kesti.

20 ÖĞRENCİNİN ÖNÜNÜ KESTİ

Balyoz kumpasının mağdurlarından emekli Kurmay Albay Mustafa Önsel'in, TSK'daki paralel örgütlenmeden bahsettiği “Ağacın Kurdu, TSK'de Şakirtlerin İşgali mi? Fethullah'ın Askerleri” başlıklı kitabında anlattığına göre 2013 yılında Kardiyoloji Uzmanı M. Ü. tarafından yaklaşık 20 öğrenciye 'asker olmaya uygun değildir' raporu verildi. Öğrenciler rapora itiraz ederek, muayenenin başka bir hastanede tekrarlanmasını talep etti.

DOKTORA İŞLEM YOK!

Daha sonra hakem hastane olan Ankara GATA Hastanesi'ne gönderilen 20 öğrenci, muayeneye gittiklerinde yine karşılarında M.Ü.'yü buldu. Öğrenciler yaşanan skandala yeniden itiraz edince, üst makam M.Ü.'yü muayeneden alarak komisyon kurdu. Yeniden yapılan muayene sonucu tüm öğrenciler 'askerlik için uygundur' raporu aldı. Kardiyolog M.Ü'nün yaptığı engelleme girişimiyle ilgili en ufak bir işlem dahi yapılmadı.

İŞARETİ BÖYLE VERDİ

Genelkurmay Başkanlığı bünyesindeki Sağlık Daire Başkanlığı'nın Fethullah Gülen'in en fazla önem verdiği yer olduğuna dikkat çekilen kitapta, Fetullah Gülen'in GATA oyunu da anlatıldı.

Fethullah Gülen'in 2009 yılında Ergenekon Davası sürecinde birkaç albayın hastalanarak GATA'ya yatması üzerine yaptığı bir konuşma, örgütün dikkatini GATA'ya çekti. Kitaptaki iddialara göre, Gülen, “Orada gatakulli var” diyerek militanlarına GATA'yı işaret etti.

Kitapta ayrıca GATA'da 500 öğretim üyesinden en az 150'sinin FETÖ kontrolünde olduğu öne sürüldü.

YORUMLAR 13
  • nurlan 7 yıl önce Şikayet Et
    Katiliyorum, hatta hala da "şakirt" lerini gata akademisine girmesi için sınavlara gece gündüz "Işık" evlerinde çalışanlar var... ve girmeye hak kazanan böyle bir sürü çocuklar vardır. bu çocuklar devlet okullarında okuyorlar belli olmasın diye. çocuklar gerçekten zekidir ama dikkat çekmesin diye devlet okullarında fazla önem vermezler... bu çocuklar isimlerini değiştirerek belki farklı/sahte kimlklerle farklı "dershanelerde" çok iyi sınavlara hazırlıyorlar...
    Cevapla
  • çelişkili Nurlan 7 yıl önce Şikayet Et
    Madem illegal bir şekilde askeriye girmesini sağlıyorlar peki neden gece gündüz çalışıyorlar, ya da madem gece gündüz çalışıyorlar o zaman da bırak girsinler o kadar çalışmaya.
    Cevapla
  • sinan 7 yıl önce Şikayet Et
    ulan fethullah senin çakal olduğunu biliyordum bu kadarı tahmin edemezdim
    Cevapla
  • real yorumcu 7 yıl önce Şikayet Et
    Kesunlikle doģrudur
    Cevapla
  • murat 7 yıl önce Şikayet Et
    yıllardır ağlayarak vaaz verenler böyle ülkesine ihanet ederse müslüman kime güvenecek vallahi bu adam müslüman değil be müslümana en büyük zararı dokunan adam olarak tarihe geçti. allah avanesine ahireti hatırlatsın.belki arkasındakiler de yanlışından dönerler
    Cevapla
  • murat 7 yıl önce Şikayet Et
    sen ne biçim müslümansınbe yıllardır ağlayarak vaaz verdin bu milleti kandırdın sen ey hayvan allahı kandıramayacağını bilmiyormuydun tabii dolar odaya sığmayınca allahı göremez olsun allah seni bildiği gibi yapsın başka söze hacet yok demek pelsivanyadan neden gelmediği anlaşılmış oldu.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye ile ABD arasında Ankara'da Terörle Mücadele zirvesi
Senegal Hava Kuvvetleri Komutanı Niang Baykar'ı ziyaret etti