İstanbul'da FETÖ'ye ağır darbe!

İstanbul'da düzenlenen "FETÖ-PDY operasyonu"nda aralarında Bank Asya çalışanlarının da bulunduğu 30'a yakın kişi gözaltına alındı.

GİRİŞ 25.06.2016 09:17 GÜNCELLEME 25.06.2016 10:37
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan operasyonda gözaltına alınanlar sağlık kontrolünden geçirildikten sonra emniyet müdürlüğüne götürüldü.

28 GÖZALTI, 23 KİŞİ İSE ARANIYOR

Operasyonda 25 ev ve 2 iş yeri ve bir şirkette arama yapılırken 6’sı kadın 28 kişi gözaltına alındı, 23 kişi ise aranıyor.

TUSKON BAŞKANI DA DAHİL 51 KİŞİ HAKKINDA YAKALAMA KARARI VAR

Operasyon kapsamında Türkiye İş Adamları ve Sanayiciler Konfederasyonu (TUSKON) Başkanı Rızanur Meral, MARİFED başkanı İbrahim Halil Avcı, FİADER Başkanı Çetin Ekincioğlu’nun da aralarında olduğu 51 kişi hakkında yakalama ve gözaltı kararı olduğu öğrenildi.

Şüphelilerin "himmet" adı altında toplanan yardım paralarını Bank Asya da açılan belirli hesaba yatırdığı öne sürülüyor.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 9
  • Koyun cemaat 7 yıl önce Şikayet Et
    cemaat insanları koyunlaştırıyor..tüm malına şirketlerine okullarına kayyımla çöküyorsun gıkı çıkmıyor.Canına çöküyorsun Polislerini sürüp güneydoğuda pkk ya öldürttürüyorsun veya hapise başörtülüleri ak sakallı 80lik yaşlıları atıyorsun gıkı çıkmıyor.pkk öylemi daha ilk gün hele belediyelere kayyım atasınlar canlarını alırız diye tehdit ettiler
    Cevapla
  • Kürşat 7 yıl önce Şikayet Et
    Allah (CC)hainleri karı perişan eylesin.Cenabı Allah devletimizi ve Milletimizi korusun.Operasyonu yapan adalet ,emniyet ve istihbarat birimlerimize güç kuvvet versin.Dualarımız operasyonları yapan devletimizin bu yiğit evlatlarınadır..
    Cevapla
  • sahte kabadayı 7 yıl önce Şikayet Et
    nerdesin rızanur? meydan okuyodun! kaçtın mı la yoksa , ney abdye mi hoacanın yanına mı? tuuu korkak
    Cevapla
  • OĞUZHAN 7 yıl önce Şikayet Et
    Nefes aldırmayın hainlere
    Cevapla
  • SerDAR 7 yıl önce Şikayet Et
    İnim inim inlesin devlet millet düşmanları.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Erdoğan'dan son dakika emekli maaşı açıklaması: Masaya yatıracağız!
B sınıfı ehliyet değişiyor! İşte kullanabileceğiniz 125 cc motosiklet modelleri