Mehmet Gökgöz: Kürt milleti uyansın

Kurban eti dağıtırken vahşice öldürülen 4 gençten Hasan Gökgöz'ün babası Mehmet Gökgöz, Kürtlerin HDP'li vekillerden davacı olmasını istedi.

Mehmet Gökgöz: Kürt milleti uyansın
Mehmet Gökgöz: Kürt milleti uyansın
GİRİŞ 26.06.2016 09:22 GÜNCELLEME 26.06.2016 09:25
Bu Habere 41 Yorum Yapılmış

Mustazaflar Cemiyeti Diyarbakır Şubesi tarafından düğün salonunda düzenlenen iftar programına katılan Mehmet Gökgöz, yaptığı açıklamada, HDP'li milletvekillerinin, 6-8 Ekim olaylarına katılanlarla yargılanmasını istedi.

Gökgöz, şöyle devam etti:

"6-8 Ekim olaylarında çocuklarımızı şehit edenler ne kadar suçlu ise bunlar da o kadar suçlu. Bu dosyaların birleşmesini istiyorum. İnşallah onları tutuklayacaklar. Onlar nasıl çocuklarımızı toprak altına koydularsa, HDP'li milletvekilleri de o cezaevinde, kapıların ardında hak ettikleri cezayı çeksin."

"BUNLARDAN DAVACI OLSUNLAR VE HAKLARINI ARASINLAR"

Kürtlerin Selahattin Demirtaş ve HDP'li milletvekillerinden davacı olmasını isteyen Gökgöz, kendisinin de suç duyurunda bulunacağını belirtti.

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ve diğer HDP'li milletvekilleri hakkında hazırlanan fezlekelerin Diyarbakır'a ulaştığını anımsatan Gökgöz, "Ben Selahattin Demirtaş ve diğer HDP'li milletvekillerinden davacı olacağım. Bunların peşini kesinlikle bırakmayacağım. Kürt halkına sesleniyorum: Bunlardan davacı olsunlar ve haklarını arasınlar." diye konuştu.

Adaletin bir an önce yerine getirilmesini dileyen Gökgöz, HDP'li milletvekillerinin Kürtlerin haklarını savunmadığını ileri sürdü.

"Bunların davası Kürt davası değil." diyen Gökgöz, şunları söyledi:

"Bunların Kürtlere yaptıkları oyunları devlet ve millet olarak bozacağız inşallah. Kürt milleti de uyansın. Ben bir şehit babası olarak onları vekilim kabul etmiyorum. Kürt milletine sesleniyorum: Bugün benim başıma geldi, yarın onların başına gelecek. Kürt milleti de bunları milletvekili olarak kabul etmesin. Kimse de demesin bunlar benim vekilim. Bunlar kimin hesabına çalışıyorlarsa gitsinler, onlara vekillik yapsınlar."

"BİR AN ÖNCE BUNLARDAN KURTULALIM"

Selahattin Demirtaş'ın Kürtleri yine sokaklara davet ettiğini hatırlatan Gökgöz,"Devlet, (HDP'li belediyeler) kayyum atasın. Bir an önce bunlardan kurtulalım. Yoksa bunlar yüzünden Kürt halkının başı daha çok belaya gelecek." dedi.

YORUMLAR 41
  • Öm of 7 yıl önce Şikayet Et
    İçinizde bir milyon dan fazla Ermeni saklanmışken bu iş zor bunların ayıklanmış lazım önce çünkü HDP li vekillerin ile Belediye başkanları ne kürt olabilir ne de müslüman
    Cevapla
  • serkan 7 yıl önce Şikayet Et
    amca senin oğlun da polis ve askerimiz gibi şehittir. şehitler ölmez vatan bölünmez.Allah bu hüda parcıların yardımcısı olsun.güneydoğuda müslüman isen işin oldukça zordur.Bu pkk tam bir islam düşmanı bir örgüttür.
    Cevapla
  • Vartolu 7 yıl önce Şikayet Et
    Mehmet amcamin ellerinden öpüyorum kardesimin mekani cennet olsun :(
    Cevapla
  • selin 7 yıl önce Şikayet Et
    bence sadece kürtler değil, türklerde davaci olmali bizim kürtlerden beklediğimiz bazi şeyleri malesef turk milletide yapiyor ne olur herkes uyanik olsun turkü kürdü birbirine düşürmeye çalisiyorlar
    Cevapla
  • müslüman 7 yıl önce Şikayet Et
    Ah amca pkk size çok çektirdi ciger parenizi aldilar senden Allah sahittir bizde senin oğlunuz ve Hüseyin abi gibi şehit olmak hepimizin arzusu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan'dan İsrail-İran açıklaması: İki taraf da farklı şeyler söylüyor
Tarım Kredi Market'ten yeni indirim! Yeni liste yayınlandı