Halk ihbar edince ortaya çıktı!

Hakkari'de vatandaşların ihbarı üzerine ağaçlık alanda çok sayıda silah ve mühimmat bulundu.

Halk ihbar edince ortaya çıktı!
Halk ihbar edince ortaya çıktı!
GİRİŞ 26.06.2016 18:47 GÜNCELLEME 26.06.2016 18:47
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Hakkari Valiliği'nden yapılan açıklamada, güvenlik güçlerince bölücü terör örgütünün faaliyetlerinin deşifre edilmesi ve engellenmesine yönelik çalışmalar yürütüldüğü belirtildi.

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Duyarlı vatandaşlarımızın ihbarlarına istinaden ilimiz merkezine bağlı Gazi Mahallesinde bulunan ağaçlık ve çalılık alanda, gizlenmiş vaziyette 3 ayrı çuval içerisinde, 2 roketatar, 15 anti personel roket başlığı, 43 roket sevk fişeği, 2 bixi marka uzun namlulu makineli tüfek, 7 AK-47 kalaşnikof marka uzun namlulu silah, bixi marka makineli tüfeğe ait fişek mayonu ele geçirilmiştir. Konuyla ilgili adli tahkikat devam etmektedir."

YORUMLAR 6
  • Vatandaş 7 yıl önce Şikayet Et
    Duyarlı vatandaşlarımızdan Allah razı olsun.Minnettarız.Gün birlik olma günü.
    Cevapla
  • misafir1 7 yıl önce Şikayet Et
    İhbar edenden Allah razı olsun.Selamlar.
    Cevapla
  • RUHİ 7 yıl önce Şikayet Et
    1700 lü yıllarda 'kelle avcılığı' vardı. Yahudilerin kurgusu hemde. Suçlu başına bir bedel konur ve ister ölü ister diri getirene o bedel verilirdi. Türkiyede bu olursa 10 numara olur. Getirene, bulana, öldürene, muhbirleyene şu kadar deyip her yere yapıştırmak lazım afiş afiş
    Cevapla
  • Mikdat Bal 7 yıl önce Şikayet Et
    Temel askere gitmiş.Doğuya çatışmaya komutan demişki arkadaşlar kim pkk kellesi getirirse kelle başı 10 dolar demiş.Askerler çok sevinmiş bu işe çıkmışlar dağlara iki gün sonra çatışma bitmiş ama temel ortalarda yok.Nerde bu temel?Üç gün geçer temel yok dört beş gün derken temel iki hafta sonra çıka gelir. Arkasında bi tır kasası pkk kellesi aslanım temel sen alnından öpülecek adamsın sen Türkiye'nin gururusun der komutan.Temel hemen atılır.Komutanım şu kelle başına 10 dolarları bi görelim der.Komutanda temel Türkiyenin ekonomisini biliyorsun gel bize 8 dolardan ver.Temel olmaz komutanım zaten ben 8 dolardan aldım kelleleri der.
    Cevapla
  • VANLI 7 yıl önce Şikayet Et
    bu ülkede kaos ortamı yaratmaya çalışan başka ülkelerin uşaklığını yapan kanı bozuklar asla emellerine ulaşamayacaklardır
    Cevapla
  • ahmet 7 yıl önce Şikayet Et
    Millet yorumları yine bekliyoruz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İstanbul'da Metro Hattındaki arıza 33 saattir giderilemedi
Çocuklara armağan edilen ilk bayram TBMM arşivinde