Türkiye ile İsrail anlaşmaya vardı

Türkiye ile İsrail iki ülke arasındaki ilişkilerin normalleştirilmesi konusunda anlaştı.

Türkiye ile İsrail anlaşmaya vardı
Türkiye ile İsrail anlaşmaya vardı
GİRİŞ 27.06.2016 00:12 GÜNCELLEME 27.06.2016 00:33
Bu Habere 156 Yorum Yapılmış

Türkiye ve İsrail arasındaki ilişkilerin normalleştirilmesi adına Dışişleri Bakanlığı Müsteşarı Feridun Sinirlioğlu ile İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu’nun özel temsilcisi Joseph Ciechanover, Roma bir araya geldi ve ilişkilerin normalleşmesi adına uzlaşmaya vardı.

Türkiye tarafından resmi bir açıklama yapılmazken, Reuters haber ajansının İsrailli üst düzey bir yetkiliye dayandırdığı haberine göre, Türkiye ve İsrail arasında mutabakata varıldı.

BAŞBAKAN YILDIRIM AÇIKLAYACAK

Başbakan Yıldırım, bir süredir İsrail ile yürütülen müzakerelerde varılan aşamayla ilgili yarın saat 13.00'te Çankaya Köşkü'nde açıklamalarda bulunacak

YORUMLAR 156
  • kon 7 yıl önce Şikayet Et
    yahudi diye hitap edenler sende muslumansin onlara göre çahil müslüman olaçağınıza dinsiz olun daha hayirdir çahil müskümanlarda araplari görüyoruz yeter .
    Cevapla
  • İbo 7 yıl önce Şikayet Et
    Şimdi avrupa düşünsün
    Cevapla
  • adem 7 yıl önce Şikayet Et
    MÂİDE-51: İnananlar, Yahudileri ve Hristiyanları dost edinmeyin. Onlar birbirlerinin dostudur. Sizden kim onlarla dost olursa onlardan sayılır. ALLAH zalim toplumu doğru yola iletmez.
    Cevapla
  • BaturhaN 7 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye yararına ne varsa yapılır , ne farkı var yahudinin arabtan , aynı ırk dünyanın başına bela ikiside , kediye kedi diyin sayın arab asıllılar ...
    Cevapla
  • Ertugrul 7 yıl önce Şikayet Et
    burada ne kadar cahil yorumlar var. israel e diz cokturmus ilk devletiz. ozur dilemisler ve butun sartlarimiz kabul etmisler. filistin haklini kurtacagiz. yok guvenmeyin yok gorusmeyin biz hukumetimiz devletimiz halen enayi mi saniyorsunuz.
    Cevapla
  • Ahmet 7 yıl önce Şikayet Et
    Asıl cahil sensin gazze ablukası kaldırılmadı daha birçok şart yerine getirilmedi ve geri adım atıldı...saçma ve cahil bir şekilde konuşuyorsun.. sırf yalakalık olsun diye mahkeme israil askerilerine açılan davayı bekletiyordu.. şimdi o da kapanıyor.. Allah sana akıl versin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dışişleri Bakanlığı'ndan son dakika 1915 mesajı!
Daha önce böylesi olmadı! Türkiye'ye yılın sürprizi Polonya'dan