Eczane saldırısında şok ayrıntı!

Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde eczane personeli Enver Türkmen’in 4 eczacıyı öldürmesiyle ilgili yeni detaylar ortaya çıktı.

Eczane saldırısında şok ayrıntı!
Eczane saldırısında şok ayrıntı!
GİRİŞ 27.06.2016 11:15 GÜNCELLEME 27.06.2016 11:45
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Geçtiğimiz günlerde birlikte çalıştığı 4 eczacıyı öldüren eczane personeli Enver Türkmen’in tabancasını bir süredir hastanedeki çekmecesinde tuttuğu öğrenildi.

SUÇ DUYURUSUNA TAKİPSİZLİK KARARI

Aynı eczanede daha önce teknisyen olarak çalışan İrfan Ö.’nün 13 Mayıs’ta Türkmen’in kendisini ölümle tehdit ettiğini belirterek Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda bulunduğu, dilekçesinde “Şüpheli Enver Türkmen, silahını eczanede çekmecesinde saklamaktadır. Şüphelinin kendisi hakkında yürütülen soruşturmada tanıklık yapmış olmam sebebiyle şahsımı iki defa alenen tehdit etmiş olması, ayrıca silah bulundurması sebebiyle can güvenliğimin tehlikede bulunması sebebiyle şüpheliden şikâyetçiyim” dediği öğrenildi.

Savcılığın, yapılan suç duyurusunda Türkmen hakkında takipsizlik kararı verdiği öğrenildi.

REKTÖRE TEPKİ

Eczanedeki katliamın ardından Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erkan İbiş’in yaptığı “her yerde oluşabilecek bazı uyuşmazlıklar” şeklindeki açıklamalarına İstanbul Eczacı Odası Yönetim Kurulu tepki gösterdi. Oda’nın yayımladığı “Bak Rektör” başlıklı metinde “Hiçbir hastanede bir personel belinde silahı ile dolaşamaz. Hiçbir hastanede hakkında tutanak tutulan bir personel inatla o birimde tutulmaya devam edilemez” denildi.

İşte o tutanak
 

YORUMLAR 2
  • Gelecek 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu piskopat rektörüde tehdit etmiş olanilir.rektör korkusundan birşey yapamamış olabilir.çünkü rektörün açıklama yaparken ki yüz ifadeleri sanki iyiki olmuş.bana bulaşmadan böyle sonuçlanmadı iyi oldu gibi okunmakta.inşaallah böyle değildir.allah ın adaletinden kaçış olmayacaktır
    Cevapla
  • Murat 7 yıl önce Şikayet Et
    Göz göre göre 4 hayat sönmüş, rektör ilgisizliğinden dolayı soruşturma geçirmeli.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Seçim için hazırlıklar tamam! İlk önce o şehirlerin sonuçları gelecek
Bir partiden daha Cumhur İttifakı kararı! 4 il için resmen duyurdular