24 taburla dev operasyon görüntülendi!

Diyarbakır'ın Lice ilçesinde PKK'lı teröristlere yönelik TSK ve emniyet tarafından gerçekleştirilen müşterek operasyon başarıyla yürütülüyor

24 taburla dev operasyon görüntülendi!
24 taburla dev operasyon görüntülendi!
GİRİŞ 27.06.2016 12:20 GÜNCELLEME 27.06.2016 12:41
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Diyarbakır 7'nci Kolordu Komutanlığının sevk ve idaresinde 24 taburun katılımıyla Lice ve civar bölgelerde 23 Haziran'da başlatılan "Bayrak-14 Şehit Jandarma Teğmen Abdülselam Özatak Müşterek Özel Birlik Operasyonu" devam ediyor.

Terör örgütü PKK’nın finans kaynağı olan uyuşturucuya yönelik yapılan operasyonları engellemek için teröristler tarafından kenevir tarlalarına giden yollara döşenen El Yapımı Patlayıcılar (EYP) teker teker tespit edilerek imha ediliyor.

73 ŞAHIS YAKALANDI, 4 KİŞİ TUTUKLANDI

Diyarbakır 7'nci Kolordu Komutanlığının sevk ve idaresinde 24 taburun katılımıyla 23 Haziran'da başlatılan 'Bayrak-14 Şehit Jandarma Teğmen Abdülselam Özatak Müşterek Özel Birlik Operasyonu' kapsamında 8 bin 148 araç, 18 bin 733 kişi kontrol edildi, aranan 73 şahıs yakalanırken, 4 kişi uyuşturucu ticareti, terör örgütüne yardım ve yataklık suçlarından çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklandı.

 

YORUMLAR 4
  • hüstin kynarlı 7 yıl önce Şikayet Et
    nasıl başarı hergün şehit haberi geliyor ama teröristlerde kayıp yok biz burda oyalanırken abd pkk pyd ye ülke kurduruyo bizde daeşi bombalayarak destek veriyoruz.
    Cevapla
  • f_dogan76 7 yıl önce Şikayet Et
    Allah yar ve yardımcıları olsun aslanların
    Cevapla
  • helal 7 yıl önce Şikayet Et
    hay aslanlar ALLAH yardıncınız olsun
    Cevapla
  • ilker 7 yıl önce Şikayet Et
    o kadar esrar ekmiş adamlar. sadece 4 kişimi bunları yapan.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Anadolu Alimler Birliğinden seçim açıklaması! İstanbul'a dikkat çekti
Meral Akşener'den, İmamoğlu ve Yavaş'a hain suçlaması