Esrarengiz ses mahalleliyi sokağa döktü!

Körfez ilçesinde çalılık alandan gelen ses mahalleyi ayağa kaldırdı. Esrarengiz ses sebebiyle mahalleli, sopayla nöbet tutuyor.

GİRİŞ 28.06.2016 16:51 GÜNCELLEME 28.06.2016 17:33
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Kocaeli’nin Körfez ilçesinde çalılık alandan gelen esrarengiz bir ses mahalleliye her akşam sopayla nöbet tutturuyor. Kapı ve pencerelerini kapatan mahalleli, sesin nereden geldiğini ise bulamıyor. 

Kocaeli’nin Körfez ilçesinde özellikle akşam saatlerinde başlayan ve çalılık alandan gelen ses mahalleliyi tedirgin ediyor. Yaklaşık 20 gündür gelen ses, zaman zaman artarken mahalleli ise korku dolu anlar yaşıyor. Sesin yılana ait olduğunu iddia edilen mahalle sakinleri, kapı ve pencereleri kapatarak sopayla nöbet tutuyor.

ÇATILARDA GEZİYORLAR

Sesin yaklaşık 20 gündür nereden geldiğini tespit edemeyen mahalle sakinleri, neredeyse her akşam çalılık alanda, çatılarda gezerek sesin kaynağını arıyor. Körfez Belediyesi Başkan Yardımcısı Faruk Denli ile telefonda görüşen mahalle sakinleri yardım istedi. Sabah saatlerinde gelen Körfez Belediyesi’ne bağlı ekipler sesin nereden geldiğini araştırdı. Ancak ekipler herhangi bir ize rastlamadı.

 “KORKUYORUZ”

Sesin yaklaşık 20 gündür geldiğini ifade eden mahalle sakinleri, “Korkudan kapı ve pencere açamıyoruz. Her akşam geliyor. Yılan olduğunu söyleyenler var. Fakat yılan sesine benzemiyor. Çok garip sesler. Etrafa yayılıyor. Ne olduğunu bilsek ona göre bir tavır sergileyeceğiz. İnsan uykusu gibi bir ses” diye konuştular.

YORUMLAR 10
  • CUMALI 7 yıl önce Şikayet Et
    ne yilan sesi ne kipri sesi BAYKUSun ta kendisi baykus sesi mahalleli panik yapmasin burada cok...
    Cevapla
  • kasım paşa 7 yıl önce Şikayet Et
    kasım paşa canavarıdır o kesin kasım paşa canavarı :)))
    Cevapla
  • Adiga81 7 yıl önce Şikayet Et
    İnsan uykusu gibi bir ses ne demek ya ?
    Cevapla
  • vatandaş 7 yıl önce Şikayet Et
    çok komik ....hı ben söylüyeyim baykuş yavruları yuvada bu sesi çıkarır tabiii nesli okadar azaldıki vatandaş nerde görecek te bilecek .masmavi gözleri olurlar bizim evin çatısında vardı ....çocukluğumun mavi gözlü baykuş yavruları.........
    Cevapla
  • Harun 7 yıl önce Şikayet Et
    O bolgede nadir gorulen olsa gerek, acayip sesi olan bir kus oldugunu dusunuyorum. bazi kuslar [ ordekler mesela ] sesi yanki yapmaz filan acayiptir bir bakima..nadir bir kus sesi oldugu icin hayal gucu serbest kaliyor diye dusunmekteyim.
    Cevapla
  • Baykuş 6 yıl önce Şikayet Et
    Baykuş sesiymiş arkadaşlar ben de bugün öğrendim bizzat baykuşun kendisini gördüm çatıda sesi o çıkarıyordu aynı uyuyan insanın çıkardığı ses gibi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar heyecanlandıran gelişmeyi duyurdu! Rekor üstüne rekor kırıldı
ABD ve dünyada gözaltılara rağmen Filistin'e destek gösterileri sürüyor