Can kaybını arttırmak için hain plan

Hainler İstanbul Atatürk Havalimanı’nı kana buladı.

Can kaybını arttırmak için hain plan
Can kaybını arttırmak için hain plan
GİRİŞ 29.06.2016 08:20 GÜNCELLEME 29.06.2016 17:09
Bu Habere 37 Yorum Yapılmış

3 terörist önce uzun namlulu silahlarla sivillere ve polislere kurşun yağdırdı ardında da üzerlerindeki bombayı patlattı. Hain saldırıda 36 kişi hayatını kaybetti, 147 kişi yaralandı.

"BİRAZDAN BURADA BOMBA PATLAYACAK"

Yeni Şafak Gazetesi'nin haberine göre, teröristlerin can kaybını artırmak için alçakca bir plana başvurdukları öne sürüldü. İddiaya göre x ray cihazını geçerek içeriye giren bir terörist 'Biraz sonra burada bomba patlayacak' diyerek bağırdı. Yolcuların kapıya doğru akın etmesiyle de kapıda bekleyen teröristler önce kurşun yağdırdı, sonra patlattı.

PERSONELİN ÇIKIŞ SAATİYDİ

Görgü tanıkların anlattıkları da yaşanan dehşeti ortaya koydu. Patlamada yaralanan THY yer hostesi Buket Karademir, “Çok korkunç bir patlamaydı. Ayağım kırık, alçıya alındı" ifadelerini kullandı.

Havalimanında yer hizmetleri veren personelin çıkış saatine denk geldi, ölü ve yaralı sayısının bu yüzden de arttığı belirtildi.

YORUMLAR 37
  • doğruları konuşan 7 yıl önce Şikayet Et
    Ben bu tür kışkırtıcı haberlerin verilmesini doğru bulmuyorum. Önemli olan başkanlık sistemi. Ne zaman biz başkanlık sitemine geçersek, o zaman kimse Türkiyeyi durduramaz. O zamana kadar dişimizi sıkıp başkanlık sistemi için çalışmamız lazım.
    Cevapla
  • yaşar 7 yıl önce Şikayet Et
    ABD sabah, Türkiye'de terör saldırısı olacak diye açıklama yapıyor. Akşam bu saldırı oluyor. Bu nasıl iş?
    Cevapla
  • yok 7 yıl önce Şikayet Et
    saldırı ilk kontrol noktasından ÖNCE oluyor. biraz dikkatli takip edin! silah nasıl sokulmuş muş. x-raydan geçen bişe yok ki tespit edilsin!
    Cevapla
  • doğrucu davut 7 yıl önce Şikayet Et
    İnşallah cehennemde bu yaptıklarınızın cezasını kat kat çekersiniz
    Cevapla
  • Ahmedi 7 yıl önce Şikayet Et
    Cemaat ve pkk elemanları sırt sırta vermiş devletin bütün kurumlarında at koşturuyorlar. Bunları başımıza bela eden iflah olmaz. Bunlarda insanlık namına hiç bir şey yok. koyun bunlar, birde Müslüman olduklarını söylerler... aman Allahım bu nasıl bir Müslümanlık...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Mavi Vatan’da yeni sayfa: KALKAN DİHA
Muhalefet medyasından Merkez Bankası'na operasyon girişimi!