Mardin'de PKK operasyonu: 11 tutuklama

Mardin'de, PKK'lılara yardım ve yataklık ettikleri gerekçesiyle mahkemeye çıkarılan 11 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Mardin'de PKK operasyonu: 11 tutuklama
Mardin'de PKK operasyonu: 11 tutuklama
GİRİŞ 29.06.2016 12:34 GÜNCELLEME 29.06.2016 12:34

Mardinin Derik, Mazıdağı, Kızıltepe ve Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçelerinde gerçekleştirilen operasyonlarda, güvenlik güçlerine yönelik gerçekleştirilen saldırılarda PKK'lılara yardım ve yataklık ettikleri gerekçesiyle mahkemeye çıkarılan 11 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

11 TUTUKLAMA

Güvenlik güçleri, 4 Mayıs'ta Derik ilçesi Üçyol Jandarma Karakol Komutanlığ'ına bombalı araçla gerçekleştirilen saldırı ve 24 Haziran'da Soğukkuyu Jandarma Karakol Komutanlığı'na bağlı Bayır Mahallesi'nde devriye gezen askerlere yönelik saldırı düzenleyen terör örgütü PKK'lılara yönelik 4 ilçeyi kapsayan bir operasyon gerçekleştirdi. Derik, Mazıdağı, Kızıltepe ve Şanlıurfa'nın Viranşehir İlçesi'nde yapılan operasyonlarda, saldırıyı gerçekleştiren PKK'lılara yardım ve yataklık ettikleri iddiasıyla 20 kişi gözaltına alındı. Mardin'de mahkemeye çıkarılan 20 kişiden 11'i tutuklanarak cezaevine gönderildi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Kaza gününe dair yeni görüntü ortaya çıktı! O 7 kişi tek tek tespit edildi
Yerel seçim; Panorama; Son durum