FETÖ'ye bir darbe daha! Sözleşmeleri feshedildi

FETÖ operasyonlarında gözaltına alınan Süleyman Demirel Üniversitesi'nde 5 görevli açığa alınırken, 3'nün sözleşmesi feshedildi.

FETÖ'ye bir darbe daha! Sözleşmeleri feshedildi
FETÖ'ye bir darbe daha! Sözleşmeleri feshedildi
GİRİŞ 29.06.2016 18:52 GÜNCELLEME 29.06.2016 18:52
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Isparta'da farklı tarihlerde düzenlenen Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonlarda gözaltına alınan Süleyman Demirel Üniversitesi'nde (SDÜ) görevli 5 personel açığa alınırken, 3'ünün sözleşmesi feshedildi.

SDÜ Rektörlüğü, farklı tarihlerde düzenlenen FETÖ/PDY operasyonu kapsamında Isparta Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alınan ve tutukluluk hali devam eden 5 personelin açığa alınması, 3'ünün de sözleşmesinin feshedilmesine karar verdi.

Buna göre, SDÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde görevli laborantlar S.U. ve M.A. ile Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü'nde görevli teknisyen A.E., Kurumsal İletişim Merkezi'nde görevli M.E.B., SDÜ Teknokent eski Müdürü İ.A. açığa alınırken, O.A., F.Y. ve K.Y.'nin ise sözleşmeleri feshedildi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 3
  • yeniçeri 7 yıl önce Şikayet Et
    hepsini atın hain fetöcülerin...bunların bir tanesi dahi kamuda kalmamalı...hatta bize göre yurdumuzda kalmamalı...hainin ülkemizde ne işi var...timsah göz yaşlı hain başı...
    Cevapla
  • Amedli 7 yıl önce Şikayet Et
    Köpeklik yapan hepsini Pensilvanyaya göndereceksin.
    Cevapla
  • şişman çocuk 7 yıl önce Şikayet Et
    Ve inlerine girilmiş. Durmak yok yola devam.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İstanbul'dan 11 kat daha büyük! Tarih verdiler: Şeytan lakaplı kuyruklu yıldız yaklaşıyor!
Hakan Fidan ilk kez detaylı anlattı! 7 Şubat MİT krizi neden yaşandı?