2 hafta müşahede altında tutulacak

Atalay Filiz'in, akli dengesinin yerinde olup olmadığının tespit edilmesi için 2 hafta müşahede altında tutulacağı öğrenildi.

2 hafta müşahede altında tutulacak
2 hafta müşahede altında tutulacak
GİRİŞ 30.06.2016 10:06 GÜNCELLEME 30.06.2016 10:06
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Atalay Filiz, Ankara ve İzmir'de işlediği cinayetlerle ilgili mahkemelerde verdiği ifadesinde kendisine gazete yazılarından bazı emirler geldiğini ve bu yönde hareket ettiğini söylemişti. Bunun üzerine Atalay Filiz'in akıl sağlığının yerinde olup olmadığının tespit edilmesine karar verilmişti.

AKIL SAĞLIĞI YERİNDE Mİ TESTİ

Geçtiğimiz günlerde bu amaçla cezaevinden çıkarılarak  Adli Tıp Kurumuna getirilen Atalay Filiz yaklaşık 1 saat boyunca doktorlarla konuşmuştu. Atalay Filiz'in akıl sağlının yerinde olup olmadığıyla ilgili kararın verilmesi için 15 gün boyunca müşahede altında kalmasına karar verildiği öğrenildi. Adli Tıp Kurumunda kaldığı sürece kendisine yöneltilen sorulara makul ve mantıklı cevaplar verdiği öğrenilen Atalay Filiz'in bu süre içinde yapılacak testlerin ardından akıl sağlının yerinde olup olmadığına karar verileceği öğrenildi. Bu testlerin ne zaman yapılacağına önümüzdeki günlerde karar verileceği öğrenildi.

YORUMLAR 1
  • YasinBaba 7 yıl önce Şikayet Et
    anli gayet yerinde pisligin baksaniza numaralara baslamis bile hahah
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Sürpriz gelişme: Hamas silah bırakma şartını açıkladı
İBB'nin metro beceriksizliği tam 72 saat sürdü: Seferler normale döndü!