İstanbul'da dev operasyon: 87 gözaltı!

İstanbul merkezli düzenlenen silah kaçakçılığı operasyonunda gözaltına alınan 87 kişi, Gaziosmanpaşa Adliyesi'ne sevk edildi.

GİRİŞ 01.07.2016 08:43 GÜNCELLEME 01.07.2016 09:11
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

İstanbul merkezli düzenlenen silah kaçakçılığı operasyonunda gözaltına alınan 87 kişi, sağlık kontrollerinin ardından Gaziosmanpaşa Adliyesi'ne sevk edildi.

İstanbul merkezli 6 ilde düzenlenen organize silah kaçakçılığına yönelik operasyonda gözaltına alınan 87 zanlı çevik kuvvet otobüsleriyle Bayrampaşa Devlet Hastanesine getirildi. Zanlılar, burada yapılan sağlık kontrollerinin ardından tekrar otobüslere bindirilerek Gaziosmanpaşa Adliyesine sevk edildi.

Birbirlerine kelepçeli olarak çevik kuvvet polisleri eşliğinde hastaneye getirilen zanlılardan bazıları ağlayarak hastane çıkışında görüntü alan basın mensuplarına küfürler ederken, bazılarının da yüzlerini kapattığı görüldü.

Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, bir çetenin Güneydoğu ve Karadeniz illerinden kaçak yollarla getirdikleri silahları piyasaya sürerek haksız kazanç elde ettiğinin belirlenmesi üzerine çalışma başlatmıştı. Soruşturma bünyesinde 28 Haziran'da bin 500 polisle İstanbul, Edirne, Trabzon, Muş, Mardin ve Şırnak'ta 143 adrese düzenlenen eş zamanlı operasyonda 72 tabanca, 16 pompalı tüfek, 2 bin 149 mermi ve 1 gece görüş dürbünü ve çok sayıda yedek şarjörle silah parçaları ele geçirilmişti.

YORUMLAR 1
  • murat 7 yıl önce Şikayet Et
    istanbulda silah yasaklansın özel güvenlik birimleri çok önemli iş adamları korumalar v.s. harici kimseye ne bir ruhsat ne bir salah verilsin.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ve ASELSAN onu da bitirdi! Oyun değiştirecek müthiş sistem...
Para sayma skandalı! Canan Kaftancıoğlu ifadeye çağrıldı! Bomba itiraf: CHP adına...