AHL saldırısından önce gelen 'uyarı'nın şifreleri

Fransa ve Belçika saldırılarından önce 'uyarı' gelmiyor da neden Türkiye'ye yönelik saldırılardan hemen önce ABD'den uyarı geliyor.

AHL saldırısından önce gelen 'uyarı'nın şifreleri
AHL saldırısından önce gelen 'uyarı'nın şifreleri
GİRİŞ 01.07.2016 10:07 GÜNCELLEME 01.07.2016 13:07
Bu Habere 73 Yorum Yapılmış

ABD, Ankara'da 13 Mart 2016'da  gerçekleşen bombalı saldırı öncesi 11 Mart'Ta terör saldırısı olabilir şeklinde 'uyarı' mesajı yayınlamıştı. Atatürk Havaliman'ında yaşanan hain saldırıda da aynı şey yaşandı. ABD uyarı mesajı yayınladı ardından saldırı gerçekleşti. Yeni Şafak yazarı Tamer Korkmaz yazısında 'Neden sadece Türkiye'ye saldırı olamadan hemen önce bu uyarılar yayınlanıyor? diye sorarak Maskenin altında derin adrese dikkat çekti.

İşte Korkmaz'ın yazısının o bölümü;

Bir kere daha “ABD uyarmıştı” diye başlık attı! Böyle yazarak, bağlı ve bağımlı olduğu Batı Cephesi hesabına “psikolojik harp” icra ediyor. Asıl hadiseyi de perdelemiş oluyor.

ABD mi, ne zaman uyarsa; hemen ardından Türkiye'de terör saldırısı yaşanıyor!

Fransa veya Belçika'daki terör saldırılarından önce böyle bir “uyarı” gelmiyor da; Türkiye'ye yönelik terör saldırılarından evvel muhakkak geliyor! Amerikan makamları, Paris veya Brüksel'deki saldırılardan haberdar olamazken; İstanbul ve Ankara'dakilerden muntazaman haberdar olabiliyorlar!

ABD İstanbul Başkonsolosluğu'nun 29 Haziran'da yapacağını duyurduğu 4 Temmuz Ulusal Kurtuluş Günü programını havaalanı saldırısından sadece iki saat önce olumsuz hava şartları nedeniyle iptal etmesi de dikkat çekti. Yazın bunaltıcı sıcağında “İstanbul'da yoğun kar yağışından dolayı yollar kapanmış” demek ki!

ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü'nün “Havalimanındaki terör saldırısına ilişkin soruşturmaya her türlü desteğe hazırız” demesi de ters manyel yapan bir “halkla ilişkiler” çalışmasıdır; “gözlerimizi bağlayabilmek" içindir!

Hatırlarsanız, ABD 2008'de “PKK ile mücadelede Türkiye'ye anlık istihbarat paylaşımı desteği vereceğini” ilan etmişti. Sonra? ABD, PKK terör örgütüyle “anlık istihbarat” paylaşımına istikrarlı bir biçimde devam etti!

PKK'nın Suriye'deki kolu YPG'ye terör örgütüdür diyemeyen, dahası müttefiki YPG terör örgütünü bölgede “kara gücü” olarak kullananTerörün Mühendisi ABD'den söz ediyorum!

Amerikan haber ajansı AP, daha ilk anda havaalanı saldırısını kimin yaptığına dair teşhisi koydu ve “IŞİD yaptı” dedi. Ne de olsa, “minareyi çalıp da kılıfını hazırlayanların” haber ajansıdır!

IŞİD maskesi mi, pek kullanışlı ve dahi konforludur: Hem tüm dünyada “İslami Terör” algısını/yanılsamasını yerleştiriyor hem de işbu terör örgütünün arkasındaki devletin (ABD) ve de istihbarat teşkilatının (CIA) üzerini itina ile örtüyor!

Rusya'ya sığındığında büyük gürültü kopartan “NSA ve CIA'in ajanı” Edward Snowden “CIA, IŞİD'i MOSSAD ve MI6 ile birlikte kurdu” diye Sam Amcası'nın kirli çamaşırlarını ifşa etmişti.

Başta ABD olmak üzere belli Batılı devletler “sahte flama” gösteren örgütler üzerinden Türkiye'ye saldırıyor. Daha doğrusu Türkiye ile terör örgütleri üzerinden savaşıyor…

Terör örgütü üreticisi Batılı devletler mi, Türkiye'ye asla dost olmazlar! Bunlara asla güvenilmez! “Obama'dan Papa'ya kadar çokları İstanbul'daki saldırıya karşı bizimle tek yürek oldu: Dostlar sağ olsun” türünden “narkozlamaya ayarlı” manşetler aslında neler olduğunun (gerçeklerin) üzerini taammüden örtmeye yararlar!

Evvela El Kaide'nin, sonradan da DAEŞ'in 'CIA operasyonunun kod adı' oldukları hakikati, yeterince ortaya çıkmış durumdadır…

El Kaide, IŞİD veya DAEŞ, DHKP-C, PKK ya da YPG, FETÖ gibi terör örgütlerini mütemadiyen Türkiye'ye karşı kullanan/saldırtan Derin ABD ve ona bağlı olarak çalışan Batılı istihbarat servisleridir.

Son terör olayında; paravan veya kukla örgüt DAEŞ'tir, kuklacı da düşmanımız ABD/CIA'dir.

Üç yıldır “IŞİD” bahsinde Ankara'ya sistematik iftira atanların çoğunlukla FETÖ mensubu olduklarını tam burada hatırlayalım…

Kimisi kaçak vaziyetteki işbu “CIA muhibbi” elemanların ABD makamları hesabına çalıştıkları aşikârdır. Washington'la bağlantılı olarak “Türkiye aleyhine faaliyetler” kapsamında saldırmaya devam ediyorlar!

Türkiye'nin IŞİD'e karşı mücadelesi, verdirdiği zayiat ortada:

“Şayet Türkiye olmasaydı; IŞİD'le mücadele etmek çok daha zor olurdu” diyerek NATO (bile) gerçeği açıklamak zorunda kaldı!

Atatürk Havaalanı'ndaki terör saldırısını gerçekleştiren DAEŞ etiketli üç canlı bombadan birisinin Dağıstan asıllı Rusya vatandaşı olduğu belirlendi. Diğerleri ise Kırgız ve Özbek vatandaşı…

Terör örgütünün gösterdiği IŞİD “flaması” veya teröristlerin “hangi ülkenin vatandaşı” çıktıkları hususu, onların “asıl sahibinin kim olduğunu” gizleyebilmek içindir!

Amerikan derin devleti; IŞİD bayrağı sallayan terör örgütünü Ankara'nın Suriye (artı Irak) politikasını değiştirebilmek gayesi ile bir manivela gibi kullanıyor!

Ankara'ya “Ortadoğu'da ya da Suriye'de ne işimiz var?” diye sürekli laf vuran medyadaki eski kaşar kaptanların, ABD'nin ulusal politikaları namı hesabına etki ajanlığı yaptıklarını unutmayalım!

YORUMLAR 73
  • no comment 7 yıl önce Şikayet Et
    zaten bu terör olaylarını düzenleyen ister pkk ister DAİŞ üstlensin arkasındaki güç ABD (CİA) dır.ABD ile Türkiye , suriye ve ırak'da çıkarları çatışdığı için bir mücadele halindeler.ABD'de bu yüzden Türkiye ye ayar vermeye çalışıyor aklısıra.
    Cevapla
  • helal 7 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun çok doğru tesbit
    Cevapla
  • volkan 7 yıl önce Şikayet Et
    eee sen rusya ile yakınlaşmaya kalkarsan hemen seni uyarırlar buda gavur tarzı uyarı ABD dostmuş İNCİRLİK PKK ÜSSÜ GİBİ GÖREV YAPIYOR AB NATO hepsi dostumuzken düşman aramaya gerekyok
    Cevapla
  • uğur 7 yıl önce Şikayet Et
    Amerika bizim açık DÜŞMANIMIZ dır!!!Bunu bile bile Amerika ile işbirliğine girmek abesle iştigaldir.Amerika ile ilişkiler hemen durdurulmali israile uygulanan tutum gibi davranilmalidir.Pyd/pkk yi destekleyen bir ülke terörü elbette destekleyecektir.
    Cevapla
  • Teşekkürler 7 yıl önce Şikayet Et
    Ağzına kalbine kalemine ferasetine sağlık.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Rusya NATO'yu göz hapsine aldı! O ülkelerden ev satın alıyorlar
Azerbaycan 'Tarihi bir olay' diyerek duyurdu! Ermenistan kabul etti